Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tetszik ez a blog? Ha nem min...

Guminyuszmusz kérdése:

Tetszik ez a blog? Ha nem min javítanátok?

Figyelt kérdés

[link]

Lécci válaszoljatok!

2015. okt. 22. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez nem egy blog, hanem egy nagy okádás. Designről nem is lehet beszélni, mert nincs. Mintha egy marék szart a falhoz csaptak volna. Tényleg egyszerűen nulla.

Ennyit a designről

A tartalom meg, na hát az is kritikán aluli. Ez igazából tipikusan a tinilány minden blogja, amin annyi minden van, hogy igazándiból nem szól semmiről.

Sajnálom a kirohanásomat, meg hogy ennyire nyersen fogalmaztam, de sajnos nem tudok semmi pozitívat mondani róla.

Mit javítanék? Először is egy esztétikus átlátható design. Másodszor pedig olyan tartalommal tölteném fel, aminek értelme van, és érdekel is valamit. Tehát mindent.

2015. okt. 22. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
*valakit
2015. okt. 22. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi az a desing
2015. okt. 22. 19:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Design? Őőő ne haragudj meg azért amit mondok, de neked nagyon nem kéne blogolnod...
2015. okt. 22. 19:44
 5/5 anonim válasza:

Jó, akkor most segítek egy kicsit:

Ajánlom, ha nem értesz a designhez, akkor el se kezd. De végül is nem kell megfogadni a tanácsom. Viszont azt erősen ajánlom, ha mégis blogolni szeretnél, hogy keress valami egyszerű "blogkészítős oldalt". Mint a blogger.hu. Egyszerű, előre elkészített design, és nem túl bonyolult menürendszer.

Szerintem válassz ki egy témát, és írj arról, ha nagyon szeretnél blogot. De ha nincs témád, akkor nincs blog sem. Csak egy nagy katyvasz lesz az egész.

Remélem segíthettem!

2015. nov. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!