Hogy tetszik ez a blog? Mit javítanátok?
Figyelt kérdés
Kérlek legyetek tapintatosak, mert nem vagyok profi! Minden véleménynek örülök! :)
2015. jan. 11. 12:10
3/33 anonim válasza:
Sokkal jobban nézne ki az egész, hogyha nem jobbra lenne zárva az egész hanem középre.
4/33 A kérdező kommentje:
Elcsúszik egy kicsit, ezt ma fogom korrigálni, de alapvetően középre van zárva. Most inkább a fentebb linkelt képet vegyétek figyelembe kérlek! :)
2015. jan. 11. 12:27
5/33 anonim válasza:
És aki nem FullHD monitoron nézi, azzal mi lesz, csak a bal oldali háttérképet nézze? :) 15,4"-os laptopon 1440x900-as felbontásban a tartalom egy része látszik csak, az is jobb oldalon és így nagyon zavaró. Hozzáteszem, ez egy nagyon gyakori felbontás laptopon és asztali gépen se használnak sokan nagyobb felbonást
6/33 anonim válasza:
iPaden állónézetben pedig gyakorlatilag nem is látszik tartalom :)
9/33 anonim válasza:
Otrombaság nem figyelembe venni azokat az olvasókat, akik nem a legújabb hiper-turbó-extra-hd felbontással akarnák nézni a blogodat. Mert az internetező nem áll neki a felbontással szarakodni, hanem 30 sec alatt keres valami használható olvasnivalót.
10/33 anonim válasza:
A fanficek-et először favicceknek olvastam, aztán néztem hogy nincs ott egy vicc sem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!