Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tetszik ez a blog? Szerintetek...

Tetszik ez a blog? Szerintetek van jövője?

Figyelt kérdés

Építő jellegű kritikát szeretnék kérni, aki egy kicsit is ráér segíteni! Minden választ nagyon köszönök!

Ui; Azt észrevettem, hogy a képeim nem a legjobbak. Hogyan lehet egy telefonból kihozni a maximumot?

[link]

2015. okt. 24. 21:22
 1/2 anonim válasza:

Építő jellegű kritika? Hát jó..

A blog egy kicsit... Átlagos. Vagyis igazából borzasztóan átlagos. Mivel semmi eredeti nincs benne. Átlagos betűtípus, átlagos színek, átlagos menü, átlagos téma.

Valami eredetit kellene kitalálni, amitől különleges lesz a blog. Például egy eredeti téma, vagy egy új menürendszer, csak annyi a lényeg, hogy ne legyen átlagos! Nagyon sok ilyesmi blog van. Még néhány dolgot mondanék:

Ha lépésről-lépésre fotókat szeretnél felrakni, akkor csinálj montázst belőlük, úgy átláthatóbb lesz.

A betűket is variáld egy kicsit, és legyen nagyobb a szöveg, mert a képek alatt túl aprók a karakterek.

A blogod háttere tagolt. Ajánlom hogy rakj föl valami végtelen képet, ami nincs összedarabolva, vagy nyújtsd meg a jelenlegi képet.

És a fotókról: Amatőr fotósként van némi gyakorlatom az ilyesmikben... Túl sok, vagy éppen túl evés a fény, vagy túl sok a szín. Az sem tesz jót a képek minőségének, hogy nagyon távolról készítetted őket, és túl zsúfoltak.

Ezt nem bántásból írtam, hanem tényleg segíteni szeretnék! Én is amatőr blogot vezettem egy darabig, volt is forgalmam átlag napi 50-60 látogató, de sajnos le kellett állítanom. Remélem segíthettem, és sikeres lesz a blogod! :)

2015. nov. 7. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Gyengus vagyok infóból, de próbálom szerkeszteni! :)
2015. nov. 8. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!