Hogyan rendeznétek be a hálószobámat? (Képekkel! )
Inspirációkat szeretnék kapni azzal kapcsolatban, hogyan rendezzem be ízlésesen az új házunkat. Létrehoztam egy blogot, ami ezzel foglalkozik. Kérlek vessetek rá egy pillantást és segítsetek!
Először a hálónkat szeretném átrendezni egy kicsit.
Kép: [link]
Mindenki ízlése más,ami szerintem tuti jó az lehet tőled nagyon távol állna.
Ezért se értem soha az olyan kérdéseket,hogyan rendezzem be,milyen fessem stb stb
A te házad,te laksz ott a te világodat kellene,hogy tükrözze!
Voltaképpen te most egy ingyenes lakberendezőt keresel.
Mivel nagyon változtatni nem akarsz (kapcsoló maradjon, ágy marad, tévé marad, szekrény marad stb) így nincs is sok értelme a kérdésednek. Akkor marad minden a helyén.
Én személy szerint a kapcsolót eltüntetném. Nagyon csúnya látvány középen egy kapcsoló. Esztétikailag nagyon romboló hatása van. A fal színét is megváltoztatnám. Ez a szín olyan öreg nénis házba való (feltételezem hogy fiatal házasok vagytok, és nem nyugdíjasok.
A tévé is foglalja a helyet, így én falra szerelném. Mivel sok a nyílászáró, kevés a jó felület, így nem tartanék ebben a szobában sok bútort. A két fehér szekrény már sok ide..A kép a falon meg kicsi a nagy ágymérethez képest...
De ez csak én elképzelésem.. Nem árt ha tudod hogy végül is milyen stílust szeretnél..Mert vannak bútorok amiknek nem a legjobb a párosítása..
Rendeztem már be pár szobát, eddig nem panaszkodtak..
Pl: egy art deco stílusú szobát amit a barátnőm kért..
igaz ez nappali..
Én így tenném a bútorokat:
Ha megírod, hogy inkább a modern vagy hagyományos, régies bútorokat szeretitek-e, akkor később vagy holnap szívesen mutatok ötleteket arra is pontosan. A fenti terv inkább az elrendezésre vonatkozik: az ágyat elforgatnám, az egyik oldalra jó sok polcot tennék felé, mivel kicsi a hely így akár mindkét éjjeliszekrényt is elhagynám.
A két szekrényt kidobnám, a tv-t a falra szerelném vagy alacsonyabb, polcos/fiókos állványra tenném. A másik használható falra egy 150 széles szekrényt tennék, ha lehet tükörfelülettel, tolóajtókkal, pl.:
A 2 ajtó közötti sarokba kis dekort, magas vázásban virágot/magas cserépben növényt/falra futónövényt tennék, vagy esetleg egy dekoratív polcot ha elfér (pl. cd/könyvespolc) , ha több tárolóhely kell, netán állólámpát (pl. a keleti stílusúakat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!