Mert mindent szabad benne. Rám dudál valaki, kitépem a kormány mögül és földbe döngölöm izomból, vagy csak alágyujtok, ezért elég sok évet kapnák a "való világban". Felhuznak meloban, hazamegyek, elő a minigunt és leszedek mindent ami mozog, sztreszoldó, plusz még sokszor poénos is. szembemegyek a forgalommal, seggbe teszem a zsarú verdát pöpec.
Amúgy vannak természetesen negatív vonulatai is az ilyen videójátékoknak az elpazarolt időn kívül. Anno sokat játszottam a carmageddon autós játékkal, ahol bonusz időt kapott az ember a zombik elütéséért. annyira belenöttem magam, hogy utcán azon kaptam magam, hogy ösztönösen fel akarok hajtani a járdára (persze nem tettem meg), de utána hónapokig nem mertem volán mögé ülni, eszméletlen.
Eddig csak gyökér válaszokat láttam feljebb, ne haragudj miattuk. Elmondom neked mi a kotta.
A tinédzser fiúkban tombolnak a frissen felszabadult férfi hormonok, amit a mai európai társadalmi felépítésben sajnos nem egyszerű levezetni.
A GTA sorozat viszont lehetőséget ad arra, hogy a srácok kitombolják magukból a bent ragadt feszültségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!