Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért szeretik a fiúk a...

Miért szeretik a fiúk a GTA-t? Mi a jó benne?

Figyelt kérdés

2015. okt. 23. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

Mert mindent szabad benne. Rám dudál valaki, kitépem a kormány mögül és földbe döngölöm izomból, vagy csak alágyujtok, ezért elég sok évet kapnák a "való világban". Felhuznak meloban, hazamegyek, elő a minigunt és leszedek mindent ami mozog, sztreszoldó, plusz még sokszor poénos is. szembemegyek a forgalommal, seggbe teszem a zsarú verdát pöpec.

Amúgy vannak természetesen negatív vonulatai is az ilyen videójátékoknak az elpazarolt időn kívül. Anno sokat játszottam a carmageddon autós játékkal, ahol bonusz időt kapott az ember a zombik elütéséért. annyira belenöttem magam, hogy utcán azon kaptam magam, hogy ösztönösen fel akarok hajtani a járdára (persze nem tettem meg), de utána hónapokig nem mertem volán mögé ülni, eszméletlen.

2015. okt. 27. 19:47
 12/14 anonim válasza:
10%
Meet szabályt lehet benne sérteni. És nem csak a Fiúk szeretik, én lány létemre imádom a GTA-t, az Overlordot, a WOW-ot, stb...
2015. okt. 31. 08:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert jó a történet, van benne multiplayer, egyszóval KIRÁLY játéksorozat!
2015. nov. 1. 14:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Eddig csak gyökér válaszokat láttam feljebb, ne haragudj miattuk. Elmondom neked mi a kotta.

A tinédzser fiúkban tombolnak a frissen felszabadult férfi hormonok, amit a mai európai társadalmi felépítésben sajnos nem egyszerű levezetni.

A GTA sorozat viszont lehetőséget ad arra, hogy a srácok kitombolják magukból a bent ragadt feszültségeket.

2015. nov. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!