Reggae - akik szeretik, benne lennének egy ilyenben ha megvalósulna?
Figyelt kérdés
Imádom a reggae zenét, de kevés ilyen embert ismerek. arra gondoltam, a nyáron lehetne valahogy szervezni egy ilyen 2-3 napos találkozót ahol összegyűlnének a hozzám hasonló emberkék és lehetne ismerkedni, zenét hallgatni stb. mert a fesztiválok sokaknak szinte elérhetetlen áron vannak.2012. máj. 3. 20:13
1/7 anonim válasza:
Nem rossz ötlet, ha a klasszikus dubot is szereted.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a Reggae Camp nem olyan drága
4/7 anonim válasza:
Nem minden fesztivál elérhetetlen, de amúgy jó ötlet :)
5/7 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik az ötlet:D és ja igaz hogy nem minden fesztivál drága de van aki még az olcsót se tudja kifizetni sajnos...
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet! Nekem is pont az a bajom, hogy bár sok barátom van, de egyik sem szereti ezt a műfajt, így koncertekre stb nem tudok kivel menni. :(
7/7 anonim válasza:
Na? Sikerült a nyáron megvalósítanod?
Tudom, hogy még mindig nincs vége, de mostmár nem sok van hátra... Ha még nem, sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!