Milyen a Biolux macskaalom? Szeretik a cicák? Nálunk az állatosnál ezt látom mindig kitéve. Ha szerintetek jó akkor valószínűleg ez lesz (mert nagyon közel a bolt szembe van a házunkkal ráadásul kedves is az eladó bízunk is benne sose vágott át).
Hát figyelj vegyél egy kis mennyiséget, szerencsére nem túl drága dolog, kipróbálod, aztán ha nem válik be, tudsz váltani másra.
Nekem semmilyen macskaalom nem jött be a szilikátoson kívül, mert egy légtérben vagyunk a macskaalommal én meg kényes vagyok a szagokra. De ha ki tudjátok rakni más szobába, fürdőszobába, akkor lehet, hogy jó lesz a biolux, vagy csomósodós alom is. Amúgy elsőre a szilikátos drágának tűnik, de sokáig elég és kevés macera van vele.
Én már több, mint 20 éve a Bioluxot használom.(Ha vki nem tudja, vagy nem akarja rendszeresen takarítani a bilit, akkor nem ajánlom ezt neki.)De:én két cicához 4x10 kg-ot használok el havonta, sztem ez nagyon kis mennyiség, és ez az alom olcsó.
Már megszoktam azt, hogyha vmelyik használja a bilit, azonnal kiszedem a piszkos almot, a kiszedett alom helyén a bili alját gyorsan kitörlöm egészen olcsó babapopsitörlővel,(290 Ft/72 db) mert ha a bili ott pisis marad, akkor annak szaga van.Egyébként egészen kevés almot öntök egyszerre csak a bilibe,csak annyit, hogy az alját éppen takarja.
Tudod, vehet bárki bármilyen drága és "szagtalanító", szupercsomósodó macskaalmot, ha nem takarítja rendszeresen, akkor aki belép a lakásba,sajnos előbb tudja, hogy itt cica van, minthogy megpillantaná. És erről nem a cica tehet. Szóval, én a Biolux mellet teszem le a voksot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!