3,8 literes macskaalom? Most kéne a válasz
a súly szerintem attól is függ mekkora a szemcseméret.
az hogy meddig jó ezt hogy érted?
szerintem jobban jársz a hagyományos alommal, igaz meg kell találni a megfelelőt. olcsóbb! 3,8 liternyi szilikonos áráért kapsz szerintem 40 liter hagyományosat.
egy jó minőségű hagyományos alom is megköti a szagokat és összeáll a pisi is.mind a kettőt naponta kell takarítani
nagyon max 1 hét. de a macskák szeretik elásni a terméket 3,8 literbe nem nagyon tudná és minden nap csökken a térfogat mivel kiszeded az ürüléket.
a mi macskánknak hagyományos van nem érezni a pisiszagot és egy 10 literes elég majdnem 4 hétig. kb 10 cm vastagon.
nem kell minden nap takarítani. szerintem az a legnagyobb f..ság.
csóri macskád arra kényszeríted hogy a hugyos alomba mászkáljon, még kaparni se tudja.
te nem érzed a szagát és kényelmes de gondoljatok már az állataitokra is. te se szívesen használsz olyan WC-t amiben már ott áll a szar vagy hugy.
ha megveszed mert menő vagy akkor legalább takarítsd. az állatod is hálásabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!