3,8 literes macskaalom? Most kéne a válasz
Ja, tehát ha nem büdös, akkor legyen tele kakával meg pisis alommal az egész tálca? Mert ha kiszeded a nedves részeket legalább naponta, akkor nem tudom, hogy elég egy ilyen kis zsák egy hónapig... kapásból a felét beleönti az ember a tálcába, a másikból meg hozzápótol, de nem elég egy hónapra.
Én próbáltam szilikonosat, így az engedélyeddel is megjegyzem, hogy bár rohadt drága volt, semmivel nem volt jobb, mint a Biolux, ami szintén nem volt büdös, talán azért, mert naponta többször ha arra jártam, egy félperces mozdulattal kikaptam belőle a nedves részeket és onnantól kezdve nem volt minek büdösnek lennie.
Megismétlem az egyik válaszolót, ne hallgass arra, akik nem próbálták, ég és föld a hagyományos alomhoz képest. Nálunk egy adag szilikás alom (kicsit kevesebb mint 3,8 liter, de mi 10-15 l-es kiszerelésben szoktuk rendelni netről olcsóbb is) 3 hétig bírja, de ha az utolsó pillanatig várnánk, akkor 1 hónapig is elég lenne. A pisit felszívják a kis "kövecskék", egyáltalán nem büdös, csak jól át kell keverni naponta, hogy ne álljon meg az alján a pisi. (Tanács ne közvetlen pisi után keverd, mert akkor még nem szívta fel a szagot).
A zöldalmás fajtát egyébként én nem szeretem, (Kingstart próbáltuk) a sima nem illatosított is teljesen jól működik, a levendula pedig kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!