A nagynénim most érkezik haza hétvégén Amerikából, és szeretnék valami jó programot vele. Azt tudni kell, hogy mindent szeret. Azt mondta, hogy neki mindegy mit csinálunk, csak velem legyen. Nekem is ez a fontosabb. De szeretném akkoris, hogy jól szórakozzon.
14/L vagyok
2015. okt. 8. 21:04
1/7 anonim válasza:
Ha budapestiek vagytok (vagy elérhető közelségben van), szombaton ajánlom a kürtőskalács fesztivált a Vajdahunyad várban.
Vasárnapra elég hideget mondanak, de egy séta a budai hegyekben, vagy a Duna-parton, esetleg a Várban jó lehet.
2015. okt. 8. 21:14
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleted. De sajna nem tudunk elmenni, mivel több száz km-re lakunk BP.-től
2015. okt. 8. 21:23
3/7 anonim válasza:
Nem írtad, merre laktok, ezért kezdtem így én is a mondatot. Sajnos akkor nem tudok segíteni.
2015. okt. 8. 21:24
4/7 anonim válasza:
Hát, akkor először is nem mindegy, hogy hol laktok...
2015. okt. 8. 21:37
5/7 anonim válasza:
Szerintem egy kirándulás a természetben mindenhol megoldható a lakóhely közelében.
Meg esetleg menjetek el valamilyen kiállításra, fesztiválra, stb - te tudod, hogy felétek mi jöhet szóba. (A neten találsz elég sok infót különféle rendezvényekröl.)
De tényleg többet lehetne segíteni, ha tudnánk, hol élsz.
2015. okt. 9. 07:42
6/7 anonim válasza:
Ha fesztivál vagy kirándulás nem megoldható (akár a távolság, akár az idő miatt), akkor javasolnám, hogy menjetek el moziba akár, utána be lehet ülni egy jó kis forrócsokira vagy capuccinóra valahova és tudtok beszélgetni is egy nagyot. Ha van a közelben sült gesztenyés akkor oda is mindenképpen elmennék, annak is meg van a maga hangulata, hogy a városban sétálgatva eszegettek, és nézelődtök. :) Nekem elsőre ilyesmi jutna eszembe ami megoldható és a közelben is van hozzánk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!