Csak szerintem változott meg Dancsó Péter?
Mindenki szerint megváltozott. Ugye régen Dancsó a rossz magyar filmekről készített humoros kritikákat. A színvonal csökkenése nálam akkor vált észrevehetővé, amikor a sokadik szörnyfilmes kritikát töltötte fel. Ekkor már láttam, hogy kiveszett belőle a kreativitás. Plusz ezek a szörnyfilmes kritikák maguk olyanok, mint a szörnyfilmek: egyet láttál, akkor az összeset. Mindannyian tudjuk, hogy a szörnyes filmek rosszak (avagy szarok), nem kell emlékeztetni. De még mindig fel voltam iratkozva a csatornájára, mert még voltak jó videói. Aztán 2015-ben elérkezett számomra a mélypont: elment a kis tizenéveseket kiszolgáló irányba. Innentől már nem kell részleteznem, milyen lett, mert mindenki tudja. És sajnos mai napig ilyen. Nem is kívánkozik visszatérni a régi színvonalra, sőt, a régi videóit is törölgeti, hogy helyet csináljon a szarnak. Kár érte, tényleg. Sajnálom, hogy ebbe az irányba ment el, de nem lehet mit tenni.
A rajongótáborról írt szavaiddal pedig maximálisan egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!