Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem változott meg...

Csak szerintem változott meg Dancsó Péter?

Figyelt kérdés
Mostanában már eléggé ráuntam a videóira. Sokszor ugyanazokat a poénokat süti el, szinte kiveszett belőle a kreativitás. Ez a sok szörnyfilmes vacak amit előad egy ideje, az már eléggé fárasztó. Régebben ahogy kijött egy új videója, azonnal megnéztem. Most meg csak egy utolsó utáni unaloműzés a Dancshow. Csak én vagyok ezen a véleményen? (a szitkozódó kommenteket kerüljük)

2015. okt. 7. 19:05
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Én is valami hasonlót érzek.

Az OVS-es performansza szerintem színvonalon aluli volt.

2015. okt. 7. 19:12
 2/31 A kérdező kommentje:
Anno azért kezdtem el nézni (a Szaremberes videókor), mert szórakoztatóan tud beszélni a filmekről. Én nagyon szeretem a filmipart és kritikákat is, de amikor elkezdte a random hülyeségeket nyomatni, nálam meghalt az egész. Ez első pár Kérdezz-Felelek videó még vicces volt, a "Hast zu lust gegingen" beszóláson még mindig jókat röhögünk a haverokkal, de aztán kifulladt. A Facebook-ján is látom, hogy macskának öltözik vagy csempéket simogat, ami nem vall profi viselkedésre. Sokkal jobban szeretem már Szirmai Gergőt, mert Ő tényleg megérdemelné az első helyet a YouTube-on. A kritikái elmések, a humora hibátlan, nem csinál hülyét magából, és mindig meg tud nevettetni, vagy esetleg elgondolkodtatni.
2015. okt. 7. 19:18
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt érzem, főleg az OVS es fellépés volt az ami számomra is kritikán aluli, már már szánalmas volt. Sajnálom nagyon, mert anno óriási kedvencem volt, minden videóját rengetegszer láttam, minden poént kívülről fújtam és fújom még most is, de a mostani videókban nincsenek ilyen ikonikus poénok amiket mindenki emleget. Nagyon szomorú dolog ez és nem karok én rosszat mondani róla, mert tényleg nagyon sok szép percet köszönhetek neki és nehéz ilyen sok jó minőségű videót csinálni, de a mostani színvonal már nem a régi ez tény.
2015. okt. 7. 19:55
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos csatlakoznom kell. Azért remélem, hogy feltámad hamvaiból.:) Amíg nem, addig a kedvenc videóimat nézem tőle, ennyi. Valószínű az a baj, hogy mi a "régi" Dancsóhoz szoktunk és nem ehhez az újhoz. Úgy érzem anno ösztönösen jól csinált mindent. Igaz, régen is kissé alpári volt, de ezt jól ellensúlyozta valódi és elmés humorral. Azonkívül megvallom, nekem sokkal szimpatikusabb volt a régi outfit-jében és rövid hajjal. Szerethető attól lett számomra, hogy azt a képzetet adta, hogy olyan, mint bárki: ő srác a szomszédból, aki a stréber felszerelésében ül gyík testével a négy fal között, és kiderül, hogy bomba jó a humora.

Ami meg Szirmait illeti, én őt néztem előbb. Nem tenném mérlegre a kettőt, annyi viszont kapásból feltűnt, hogy Szirmai szóhasználata igényesebb, kevesebbszer trágár, mint Dancsó bármikor, no meg szerényebb is. Sokkal szerethetőbb karakter, mint amit Dancsó alakít néha.

2015. okt. 8. 20:51
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Most csak játszunk el egy kósza gondolattal. Szórakozásból videókat gyártasz, mert belefér az idődbe, mert a barátok jót mulatnak rajta. Egyszer csak rajongótáborod lesz, ami doppingol és még mindig élvezettel csinálod a humoros videóka, immár a nép üdvére. Majd nőttön nő a nyomás, hogy akkor is csináld a videókat, ha épp aznap nincs kedved gyártani semmit, de már videógyáros vagy, tehát próbálod folytatni, amit eddig. Késztetést érzel az innovációra is, ami megjelenik a külcsínben és az eszközökben. Kezdesz rettenetesen elfáradni, de már belekerültél egy mókuskerékbe és tovább mész, mert úgy érzed a név kötelez, de mivel már nem biztos, hogy azért csinálod, mint az elején, ez a produktumod minőségben látszik meg.
2015. okt. 8. 21:25
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából jogosnak tartom az előttem szóló véleményét, leszámítva a "név kötelezi" részt. Nekem úgy tűnik, hogy Dancsó már nem az értelmes tartalomra gyúr, hanem az üzleti részre és a népszerűségre. Szerintem van különbség a hosszú munka miatti kimerültség/ötlettelenség, és aközött, hogy mostanában pont azt csinálja, amit a közelmúltban még szidott a Puzsérral közös előadásaikon.
2015. okt. 9. 18:56
 7/31 anonim ***** válasza:
**Utolsó vagyok. Visszaolvasva, az utolsó mondatom elég bénán sikerült megfogalmaznom, de remélem, azért értelmezhető. :)
2015. okt. 9. 20:29
 8/31 anonim válasza:
Ugyanígy érzek én is. Gyakran visszanézem a régi videóit, mert az újak már abszlolút nem az értelmes szórakoztatás műfajába tartozik... A régebbi videóit még akár huszonéveseknek is ajánlanám, hiszen a néhány gyerekes poén mögött, állt egy komoly értelmes gondolatmenet. De a mai videói nem hogy egy huszonévest, de még engem se szórakoztatnak (16 vagyok) lehet, hogy a 12-13 éveseket (tisztelet a kivételnek) ez szórakoztatja, de sokakat màr nem.
2015. okt. 11. 12:28
 9/31 anonim válasza:
Az előző vagyok: bocsanat, a sok hibaert,nem olvastam at.
2015. okt. 11. 12:29
 10/31 anonim ***** válasza:
Nem fikázni akarom Dancsót, mert fel vagyok rá iratkova, és ha van új feltöltése bele kukkantok, de tényleg nagyon gyenge tartalmakat közöl mostanában. Szerintem a nézőközönségének is az átlagkorosztálya drasztikusan lefelé mozdult az elmúlt években. OVS-en a fellépésén az első sorokba kb csak gyerekek, meg tinikislányok voltak. Az ő ízlésüknek(ízléstelenségüknek) még megfelel a jelenlegi Dancsó szint.
2015. okt. 11. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!