Csak szerintem változott meg Dancsó Péter?
Én is valami hasonlót érzek.
Az OVS-es performansza szerintem színvonalon aluli volt.
Sajnos csatlakoznom kell. Azért remélem, hogy feltámad hamvaiból.:) Amíg nem, addig a kedvenc videóimat nézem tőle, ennyi. Valószínű az a baj, hogy mi a "régi" Dancsóhoz szoktunk és nem ehhez az újhoz. Úgy érzem anno ösztönösen jól csinált mindent. Igaz, régen is kissé alpári volt, de ezt jól ellensúlyozta valódi és elmés humorral. Azonkívül megvallom, nekem sokkal szimpatikusabb volt a régi outfit-jében és rövid hajjal. Szerethető attól lett számomra, hogy azt a képzetet adta, hogy olyan, mint bárki: ő srác a szomszédból, aki a stréber felszerelésében ül gyík testével a négy fal között, és kiderül, hogy bomba jó a humora.
Ami meg Szirmait illeti, én őt néztem előbb. Nem tenném mérlegre a kettőt, annyi viszont kapásból feltűnt, hogy Szirmai szóhasználata igényesebb, kevesebbszer trágár, mint Dancsó bármikor, no meg szerényebb is. Sokkal szerethetőbb karakter, mint amit Dancsó alakít néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!