Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak szerintem változott meg...

Csak szerintem változott meg Dancsó Péter?

Figyelt kérdés
Mostanában már eléggé ráuntam a videóira. Sokszor ugyanazokat a poénokat süti el, szinte kiveszett belőle a kreativitás. Ez a sok szörnyfilmes vacak amit előad egy ideje, az már eléggé fárasztó. Régebben ahogy kijött egy új videója, azonnal megnéztem. Most meg csak egy utolsó utáni unaloműzés a Dancshow. Csak én vagyok ezen a véleményen? (a szitkozódó kommenteket kerüljük)

2015. okt. 7. 19:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ez srác egy zseni! Hihetetlen módon rá tud érezni, mi nevettet meg manapság embereket, kortól-nemtől függetlenül. Én csak tavaly ismertem meg, előtte nem követtem rendszeresen semmilyen Youtube-csatornát, de nyár óta visszatérek az oldalára megnézni az új kritikáit, pedig mondom, korábban nem volt jellemző rám. Épp ezért én már az újabb kritikáit ismertem meg előbb, és általában ezek jobban is tetszenek. A Sharknado a kedvencem, ezen szó szerint fulladoztam a röhögéstől :D
2015. okt. 31. 23:16
 22/31 A kérdező kommentje:
A Sharknado szerintem is hatalmas volt, de mikor már a 30 "Szarfilmes" kritikát csinálja, akkor már kicsit meguntam. Oké, hogy tele vannak nevetséges jelenetekkel, de amikor az ember meglátja YouTubeon, hogy: Videómánia feltöltött egy új videót- Mega-extreme Jurassic hurrican city. akkor már az ember kb tudja mire számíthat.
2015. nov. 1. 08:09
 23/31 A kérdező kommentje:
Ráadásul saját TV műsort is kapott , amit nem fogok nézni, mert nincs Viasat 6-om.
2015. nov. 1. 08:11
 24/31 anonim válasza:
egyszerűen kifogyott.nincs több ötlete.ahogy visszanézem a régi videóit és a mostaniait rádöbbenek hogy mennyire leromlott.nem akarok senkit megbántani de szerintem elég kicsi rá az esély hogy valaha még tudjon valami jót mutatni de én azért még minden új videójába bele bele nézek mert remélem hogy egyszer még ihletet kap.nagyon szomorú tény de be kell vallani hogy unalmassá és monotonná vált.már a vicceit is gyakran csak ismételgeti a videóiból kiveszett minden csepp tartalom.nagyon kár. úgyhogy most Vidmannt nézek.(bocs elég költőire sikerült.)
2015. dec. 22. 15:35
 25/31 anonim válasza:
én nagyon ráuntam.a videói monotonok és értelmetlenek pedig tök jól kezdte.
2015. dec. 22. 15:39
 26/31 anonim ***** válasza:
Most, hogy mindenki elmondta a válaszát, egyedül érzed még magad?
2016. ápr. 25. 20:33
 27/31 anonim ***** válasza:
Nagyon elfáradt már. A hozzászólások nagy részével száz százalékban egyetértek, a régi videói voltak a legjobbak. Ám mára sajnos alaposan elk.u.r.v.ult. Tudnia kéne, hogy a csúcson kell abbahagyni.
2018. febr. 28. 00:17
 28/31 anonim ***** válasza:

Nagyon unalmasak és idegesítőek az új videói számomra. Ezt már leírtam kismilliószor ezen az oldalon, régen is, most is, de nem baj: engem nagyon zavar, hogy erre a szintre süllyedt Dancsó. Régi kritikái vittek mindent, mint a piros hetes. Remek humora volt, mesteri szinten parodizálta a semmitérő celebeket meg egyéb hülyeségeket, tökéletesen rávilágított a magyar filmek gyengeségeire. Érdemes becsekkolni a régi videóit, pár címet említek: Kis Vuk, Álom.net, Régi reklámok sorozat, Európa Expressz. Aztán mára már az lett SAJNOS belőle, akiket korábban kiparodizált: egy CELEB. Egy beképzelt, ripacskodó, magától elszállt, túlértékelt celeb. Persze a kis tizenkevésévesek rögtön ráharaptak a "Marilyn", "kredenc", kérdezz-felelek marhaságokra és elkezdték isteníteni. A szakszerűen sorozat túllihegése, a kérdezz-felelek videók túlzásba vitele és a százezredik szörnyfilmes kritika után éreztem úgy, hogy itt az idő, hogy leiratkozzak a csatornájáról. A nagy probléma az, hogy még csak vissza sem próbál merészkedni a régi színvonalára. Jól elvan a kisgyerekekkel, gyártja tömegszámra a nézhetetlenebbnél nézhetetlenebb videókat, színvonal meg nulla. A mai videói egyszerűen kritikán aluliak, az én véleményem szerint. Ez a mai trendek követése, ezek a szleng szavak, na meg persze a címek...Az elqurvulás tipikus példája lett Dancsó (természetesen még a Metallica is ide tartozik, de ők más kategória).

Na, a rajongótábor az, aki olaj a tűzre. A fanbase 10-től 15 évig terjed. Jellemző rájuk a rossz minőségű helyesírás (kivételek természetesen akadnak), az "IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDLAAAAAK DANCSÓÓÓÓÓÓÓ" és hasonló kommentek írása, a bunkó stílus ("Kuss legyen, te kis hülye, csinálj jobbat, ha tudsz"), a vélemények teljes mértékű tiszteletben nem tartása (jó, ez nem lett tökéletesen megfogalmazva, de értitek).

Persze nyilván én sem szólok le senkit, mert szereti Dancsót. Én is szerettem régen, és mindenki véleményét tiszteletben tartom. Gondolom, hogy le leszek pontozva a rajongótábor által, mert van saját véleményem, de nem érdekel. Én örülök, hogy kifejthettem Dancsó Petikéről a véleményemet, és ez így jó szerintem.

Még egyszer: aki szereti, nézze nyugodtan, nem szólok bele, de ne kezdjen el aggresszívoskodni meg szájhősködni, próbáljuk meg civil módon elintézni. Sőt, a legjobb az lenne, ha nem is írnának nekem sértő jellegű kommenteket.

Értékelés:

Régi Dancsó: 10/10

Új Dancsó: 10/0

Végeztem.

2018. jún. 3. 21:44
 29/31 anonim ***** válasza:

Ja: a tévéműsora pedig alighanem a legszínvonaltalanabb produkció, amit valaha láttam.

"Miért, oh miért?" Miért kellett idáig süllyedned, Peti?

2018. jún. 3. 21:46
 30/31 anonim ***** válasza:

Sajnos nem bírta megjegyezni, hogy a csúcson kell abbahagyni (sorolhatnám még a hasonló példákat: Gálvölgyi, IHM, Metallica...) IHM-nek az összes albuma zseniális, de a műsoruk 2007 után borzalmas lett, egy-két epizódot leszámítva. Gálvölgyi só már nagyon régóta nézhetetlen volt, Metal Ica pedig...Tudjátok.

Dancsó Petike 2015 óta borzalmasan rossz. Ki kell mondani.

2018. jún. 28. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!