Csak szerintem változott meg Dancsó Péter?
Nagyon unalmasak és idegesítőek az új videói számomra. Ezt már leírtam kismilliószor ezen az oldalon, régen is, most is, de nem baj: engem nagyon zavar, hogy erre a szintre süllyedt Dancsó. Régi kritikái vittek mindent, mint a piros hetes. Remek humora volt, mesteri szinten parodizálta a semmitérő celebeket meg egyéb hülyeségeket, tökéletesen rávilágított a magyar filmek gyengeségeire. Érdemes becsekkolni a régi videóit, pár címet említek: Kis Vuk, Álom.net, Régi reklámok sorozat, Európa Expressz. Aztán mára már az lett SAJNOS belőle, akiket korábban kiparodizált: egy CELEB. Egy beképzelt, ripacskodó, magától elszállt, túlértékelt celeb. Persze a kis tizenkevésévesek rögtön ráharaptak a "Marilyn", "kredenc", kérdezz-felelek marhaságokra és elkezdték isteníteni. A szakszerűen sorozat túllihegése, a kérdezz-felelek videók túlzásba vitele és a százezredik szörnyfilmes kritika után éreztem úgy, hogy itt az idő, hogy leiratkozzak a csatornájáról. A nagy probléma az, hogy még csak vissza sem próbál merészkedni a régi színvonalára. Jól elvan a kisgyerekekkel, gyártja tömegszámra a nézhetetlenebbnél nézhetetlenebb videókat, színvonal meg nulla. A mai videói egyszerűen kritikán aluliak, az én véleményem szerint. Ez a mai trendek követése, ezek a szleng szavak, na meg persze a címek...Az elqurvulás tipikus példája lett Dancsó (természetesen még a Metallica is ide tartozik, de ők más kategória).
Na, a rajongótábor az, aki olaj a tűzre. A fanbase 10-től 15 évig terjed. Jellemző rájuk a rossz minőségű helyesírás (kivételek természetesen akadnak), az "IMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDLAAAAAK DANCSÓÓÓÓÓÓÓ" és hasonló kommentek írása, a bunkó stílus ("Kuss legyen, te kis hülye, csinálj jobbat, ha tudsz"), a vélemények teljes mértékű tiszteletben nem tartása (jó, ez nem lett tökéletesen megfogalmazva, de értitek).
Persze nyilván én sem szólok le senkit, mert szereti Dancsót. Én is szerettem régen, és mindenki véleményét tiszteletben tartom. Gondolom, hogy le leszek pontozva a rajongótábor által, mert van saját véleményem, de nem érdekel. Én örülök, hogy kifejthettem Dancsó Petikéről a véleményemet, és ez így jó szerintem.
Még egyszer: aki szereti, nézze nyugodtan, nem szólok bele, de ne kezdjen el aggresszívoskodni meg szájhősködni, próbáljuk meg civil módon elintézni. Sőt, a legjobb az lenne, ha nem is írnának nekem sértő jellegű kommenteket.
Értékelés:
Régi Dancsó: 10/10
Új Dancsó: 10/0
Végeztem.
Ja: a tévéműsora pedig alighanem a legszínvonaltalanabb produkció, amit valaha láttam.
"Miért, oh miért?" Miért kellett idáig süllyedned, Peti?
Sajnos nem bírta megjegyezni, hogy a csúcson kell abbahagyni (sorolhatnám még a hasonló példákat: Gálvölgyi, IHM, Metallica...) IHM-nek az összes albuma zseniális, de a műsoruk 2007 után borzalmas lett, egy-két epizódot leszámítva. Gálvölgyi só már nagyon régóta nézhetetlen volt, Metal Ica pedig...Tudjátok.
Dancsó Petike 2015 óta borzalmasan rossz. Ki kell mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!