Csak szerintem változott meg Dancsó Péter?
Figyelt kérdés
Mostanában már eléggé ráuntam a videóira. Sokszor ugyanazokat a poénokat süti el, szinte kiveszett belőle a kreativitás. Ez a sok szörnyfilmes vacak amit előad egy ideje, az már eléggé fárasztó. Régebben ahogy kijött egy új videója, azonnal megnéztem. Most meg csak egy utolsó utáni unaloműzés a Dancshow. Csak én vagyok ezen a véleményen? (a szitkozódó kommenteket kerüljük)2015. okt. 7. 19:05
11/31 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy barátnőm (nem voltunk együtt, csak egy barát, aki nő) vele sokat beszélgettünk erről. Ő is szerette Péter munkásságát, de egyetértettünk abban, hogy valami már nincs rendben. A kb. 10 perces videóiból 1-2 vicces momentum volt, ha nem is maradandó poénok, de legalább viccesek. Az elmúlt fél évben ezek az Asylum filmek végleg eltemették azt, amiért anno feliratkoztam a csatornára. A "Szakszerűen" videók ugyebár a (legtöbbször) jó filmeket tette viccessé, azzal, hogy más megközelítésből mesélte el az eseményeket. A "nem filmes" videói közül nekem a Családi Gyanúk Titkának Árnyékában tetszett a legjobban, mert tökéletesen visszaadta a reality műsorok primitívségét. A személyes kedvencem a Thomas Eagle videó volt, amitől szó szerint leestem a székről a röhögéstől (aki nem látta, az mindenképp nézze meg!!). Ezek a kis paródia videók a legjobbak tőle. A kishúgom (11 éves) például a Disney mesés videóktól nevette el magát (holott nem mindig esett le neki a poén). Sajnos a műsor inkább a 10-12 éveseknek való agyatlan hülyülés irányába tart, mintsem a minden korosztálynak szóló szórakoztatás felé. Ha a videói alá bekommentel valaki egy Dancsó Pétert kritizáló szöveget, azt rögtön ízekre szedik a "rajongók" akiknek az átlagéletkora nem éri el a 13 életévet...Ilyenkor jönnek a "Csinálj jobbat!" vagy a "Ha nem tetszik ne nézd!" kezdetű mondatok, amiből szép kis vita alakul ki MINDIG. Péter meg nem igazán reagál ezekre a hozzászólásokra, inkább elsiklik felettük. Emlékszem a Gyakorikérdések.hu-s videójára, ahol csak a vicces kérdéseket vágta be, és nem az őt kritizálókat. Sajnos ki kell mondjam: Dancsó Péter médiaprostituált lett...
2015. okt. 11. 15:14
12/31 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy Dancsó olvassa ezeket a kommenteket... Szerintem ő elintézi annyival, hogy "biztos irigyek", meg "médiaprostituált vagyok ha-ha-ha-ha", s nem érzi a kommentjeink mögötti "gyászt". Nem hinném, hogy ezek a kritikák érdeklik. Arrafelé tart, amit jónak tart. Kész.
13/31 anonim válasza:
"Szerintem ő elintézi annyival, hogy "biztos irigyek", meg "médiaprostituált vagyok ha-ha-ha-ha"- Azért Dancsó Péter még nem Molnár Krisztián szerencsére. De amúgy eléggé cinikusan kezeli, azt a tényt hogy sokan hiányolják a régi minőséget.
14/31 anonim válasza:
:) Alapvetően nem vagyok képben sem azzal, kik a mai celebek, kik média***izék és kik az ismert youtube-os arcok, így rákerestem a Molnár Krisztiánra. Hm... azért Dancsó még mindig jobb. Cinikusan áll a véleményekhez, oké. Nyilván jól érzi így magát. Így lesz a vonzó entellektüelből közönséges bájgúnár.
15/31 anonim válasza:
Indítványom: MINDENKI IRATKOZZON LE RÓLA, HÁTHA ÉSZREVESZI MAGÁT!
16/31 anonim válasza:
Nanananana! Azt azér' már mégse!:D Attól, hogy temetjük a régi Dancsót, még nem válunk meg az újtól, mert kicsit elk... megváltozott. (Média)prosti vagy sem, akkor is nézném, ha piros férfitangában énekelné az It's okay to be gay-t. Nekem hidegen is, melegen is jó, pocsék videókkal, csak a frizurája ne lenne olyan borzalmas. (27L)
17/31 anonim válasza:
15-ös, ne tréfálj! Ha holnaptól Dancsó Péter átalakítaná a Videómániát youtube-os GyőzikeShow-á, csak az szidói száma növekedne kicsit, a feliratkozói megtriplázódnának! :D
De viccet félre téve, ez az, amit Dancsó sem hajlandó tudomásul venni. A legtöbben nem azért sajnálkozunk a videóiban beállt változások miatt, mert a sikert sajnáljuk tőle, hanem mert a szomorú, hogy a legnagyobb anyagi sikerét csak a legnagyobb szellemi kudarca árán tudta csak elérni.
19/31 anonim válasza:
Dancshow mint GyőzikeSÓ? Uh... az lenne ám a dancsevolúciós zsákutca... már látom is: "jáj, oszt még nyújtjá á nyelvit rám"
20/31 anonim válasza:
Szerintem is egyre szarabb lesz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!