Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen az élet egy 6-7 ezres...

Milyen az élet egy 6-7 ezres kisvárosban?

Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk este 8-kor megáll az élet. Embert nem látni az utcákon.
2015. szept. 20. 12:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Hol élsz?
2015. szept. 26. 12:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk csak kicsivel több mint 4 ezren élnek, de annyira szeretem ezt az életet, mert itt mindenki ismer mindenkit, és így a pletykák is gyorsabban terjednek!XD

Pl.:Az utcánkban rengeteg kedves néni van és amikor lemegyek az iskolába, vagy akárcsak biciklizek akkor mindig meg dicsérnek, hogy mennyit nőttem. Olyan, mint egy nagy család!:D

2015. szept. 26. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Hol élsz?
2015. szept. 26. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy 120 ezres városban élek ugyan, de itt is borzalmas, nekem legalább is. Nyári szünetben hétköznap nem lehet beülni egy kocsmába, mert minden zárva van, hétvégén is kettőkor már zárnak. De nincs egy értelmes hely sem, mind valami lebuj, olyan kulturális programok, amik nem egy falunapra hasonlítanak évente ha egyszer vannak. Tömegközlekedés katasztrofális, ha kilenc után akarok buszra ülni, akkor azt jobb ha elfelejtem. Ha fiatal vagy, akkor minél nagyobb városba költözz. :)
2015. szept. 26. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:
1# Borsodban.
2015. szept. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!