Iphone 4-est és egy gamer gépet 100 ezerért vagy egy 70
ezres gitárt vegyek+ iphone 5s/6-ot?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést nem tudom eldönteni.
Mert szerintem, káros 3-4 órát gépezni eddig mindig gépeztem ennyit de szerintem előbb-utóbb valami bajom lesz, és ezért nem tudom, hogy vegyek-e inkább gépet.
100ezer Ft tudod mire elég? Veszel egy gamer gépbe való cpu-t meg vga-t és annyi.
2015. szept. 13. 20:38
2/7 A kérdező kommentje:
100 ezerért már gta vt is viszi... Meg cs:got, csak tudni kell összerakni gépet.
2015. szept. 13. 21:55
3/7 anonim válasza:
Ja minimum grafon laggolva. Igazi élvezet.
2015. szept. 13. 22:03
4/7 anonim válasza:
100k-ból nem tudsz használható gamer gépet összehozni... csak tudni kéne az árakat;) Na de hogy mondjak valami érdemi dolgot is: ha full használt cuccokból akarod összehozni a konfigot akkor TALÁN sikerülne ennyiből kihozni. Mellesleg nem igazán értem a logikád... iPhone4: 60k, vagy ha 4s-re gondoltál akkor 70. +100, az 160, 170 ezer. iPhone5s: 170 ezer, ha normális boltból veszed. iPhone6: 200. +70 az 240, 270 ezer Ft. Szerintem nagyon nem mindegy hogy 170, vagy 270 ezer Forintról beszélünk...
2015. szept. 14. 18:14
5/7 anonim válasza:
Alapból hülye kérdés. Mi nem dönthetjük el helyetted, te tudod melyik a fontosabb...
2015. szept. 14. 18:16
6/7 anonim válasza:
100 ezerért már lehet összedobni egy gamer pc-t, bár nem GTA V futna rajta. Arról nem is beszélve, hogy két év múlva már újra elavultnak fog számitani. Akkor már inkább egy PS vagy egy XBox, körülbelül mindkettő 100 ezer forintos árkategóriában van.
Gitárokhoz jobban értek, azt már lehet egy kezdő szintű elektromos gitárt és erősitőt 50 ezerért szerezni, újonnan, rockra metálra 70 ezerért. Használtan olyat is kapsz 40-50 ezerért. A telefonokhoz meg nem értek, de szerintem ne iphonet vegyél. Mert akkor minden sz a rért ki kell dobnod újra és újra a pénzt. És 100 alatt csak az iphone 4 van, az is 60 ezer. Ennyi pénzt akkor inkább egy huawei, htc vagy egy hasonló telefonra kéne költeni, ilyen kategóriában már 4 magos 1.2 ghz órajellel. És az android vagy a windows is van olyan jó mint a ios. És még másra is marad pénzed mellette.
2015. szept. 15. 20:44
7/7 anonim válasza:
Hozzáteszem elektroakusztikusból már lehet kapni 50 ezerért olyat amire egy gitártanár/hangszerész is azt mondja, hogy ez egy jó minőségű gitár. Belépő szintűt, azt már 25 ezerért is kapsz, kevésbé jó, de azért csapathatod vele akár kisebb koncerten is. Az erősitőből meg elég egy 20 wattos is arra hogy egy iskolai rendzvényen megszólalhass, bár ott mindig van valami hangositás. Tehát akár 10-15 watt is elég, abból meg már 30 ezerért olyat kapsz ami szinte verhetetlen a kategóriában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!