Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek baj vagy van esélyem?

Szerintetek baj vagy van esélyem?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nekem inkább az emó,goth,rock és punk külsejű srácok jönnek be. Én külsőre inkább olyan punk rockos vagyok, de félek ,hogy az olyan fiúknál esélyem sem lenne... Szerintetek?

2015. szept. 4. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem meg a deszkás fiúk jönnek be. De 1-nem tudok rendesen deszkázni

2-nem vagyok elég szép ahhoz hogy akármelyik fiú észrevegyen

Az a baj, hogy mindig a jóképű fiúk tetszenek...az olyanok akiknek egy magamfajta sosem kellene.

Ha szép vagy akkor lehet hogy van esélyed:)

Sok sikert azért;)

2015. szept. 4. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha igényes a külsőd akkor mindig lesz esélyed. Nem arra gondolok hogy egy vakolatot kensz magadra, és minden nap edzel, hogy jól nézz ki, mert az erős túlzás.

De mondjuk oda figyelsz arra hogy mit eszel, mennyit. A szépségápolást se hanyagolod el. (pl szemöldököd ha olyan akkor kiszeded. stb stb..)

Most az hogy neked egy emo/goth/punk ember jön be... attól neki nem biztos.

Nekem is, hiába voltam már emo és rocker is. (Most goth -nak tartom magam, külsőleg)

Sose volt még scene vagy emo csajom.

Mindig csak az "átlagos", külsejű, visszafogott lányok.

Akik még is valahogy egyediek és cukik.

De ez ember függő..

Lényeg hogy van esélyed, az mindig lesz :)

19/emoboy

2015. szept. 5. 07:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokaat!! :)) megnyugtattak
2015. szept. 5. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!