Ha most vagyok 12 éves, és kb.16 évesen szeretnék, akkor van még esélyem elmenni egy 1D koncertre?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 07:42
2/9 anonim válasza:
Addigra túllépsz az ilyen felejthető hülyeségeken, és elég valószínű, hogy addigra már mindenki más is elfelejti az egész bandát, ami évekkel azelőtt feloszlott addigra.
Ha koncertre akarsz menni, még most menj inkább.
3/9 anonim válasza:
Wat. Még akkor is lenne esélyed, ha jövő hónapban szeretnél. De valószínűleg 16 éves korodra teljesen másért leszel ennyire oda. Én se ugyanazokat bandákat szeretem, mint 12 évesen. Az egyetlen hátráltató ok az lehet, hogy elmúlik a nagy felhajtás körülöttük, és nem hívják őket, főleg nem errefele fellépni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nem Mo.-n lesz.
2014. jún. 11. 16:46
5/9 anonim válasza:
Hát nem Magyarországra gondolok, pl. Bécsre, az is közel.
6/9 anonim válasza:
Nehezet kérdezel.Ha fellépnek még ebben a felállásban természetesen bárhol megnézheted,habár sanszos,hogy addigra már nem lesznek ilyen népszerűek. Vegyük figyelembe azt is,hogy Ők is változnak,és már nagyon nagyon gazdagok,tehát lehet,hogy mást szeretnének csinálni. Egyébként szülői kísérettel,most is elmehetsz,de ahhoz utaznotok kell,hiszen több európai nagyvárosban is fellépnek. Próbálj meg megkérni egy szülőt,rokont,kísérjenek el...persze ha van rá keret,mert sajnos elég drága egy jegy,és a kiutazás maga sem olcsó.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
2014. jún. 13. 10:44
8/9 anonim válasza:
Ha addig kitartasz, akkor igen. De ez attól is függ, hogy merre szeretnél menni. Ha mondjuk itt M.o-n, akkor még várhatsz. Anyukám gyerekkori kedvence koncertjére tavaly ment el (nem jut eszembe a nevük. :D). Én is imádom az 1D-t, de pénz hiányában egy darabig biztos nem fogok eljutni egy koncertre sem. Már nem az a nagy őrjöngős rajongásom van mint régebben, de ha egyszer lesz koncertjük itt M.o-n (vagy a közelben), akkor biztos elfogok menni. Mire ide kerülnek már nem lesznek akkora nagy szám, lehet 35-40éves leszek, de kitartok és ha nem is fogom napi szinten hallgatni őket, egy koncert erejéig tombolni fogok! :) 17L
9/9 A kérdező kommentje:
3 évvel késöbbi update: azóta csak jobban megszerretttem őket és HA! azoknak, akik azt hitték, ilyenkorra már 'lejárnak' és nem lesz körülöttük akkora felhajtás! Milyen rosszul is gondoltátok... egyébként 2015-ben eljutottam Bécsben a koncertjükre, felejthetetlen élmény volt. Továbbra sem gondolom, hogy a közeljövőben jönnek Mo.-ra, de ha 2018 nyarán még tartani fog a hiatus, akkor Louis solo koncertjére biztos elmegyek, akárhol is lesz!! ❤
2017. jún. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!