A haverjaim már mind ittak alkoholt pl rum, whisky (a lányok is (! ) de nekem esélyem sincs rá mert a szüleim nem engedik még az energiaitalt sem nemhogy az alkoholt. Mit tegyek? Nem lehetek olyan béna hogy én nem iszom. 14/F
Én meg 18 vagyok, a szüleim állandóan mondják, hogy kóstoljam meg ezt-meg azt,csak egy kortyot, blablabla de én utálom az alkoholt.
Cseréljünk:DD
Tudod mi a béna? Azt hinni, hogy béna vagy csak azért, mert nem csinálod ugyanazt (a hülyeséget...) mint a többiek.
Ha a kútba ugranak, te is utánuk ugrasz?
Felejtsd el 18 éves korodig az alkoholt, utána is sok életet tönkre tesz, nem hogy előtte.
Aki meg azért bénának tart, mert nem iszol, azt ajánlom hogy kerüld el, mert egy segg.
#2-nek hatalmas +1. #1-nek is, mert ezek szerint nem vagyok egyedül :D én sem szeretem az alkoholt. :)
Múltkor volt osztálytalim, és többen megszóltak, hogy csak vizet ittam. Mai napig nem értem, miért... miért kéne azt innom nekem, amit ők szeretnek?
Kérdező, fogadd meg, amit #2 írt.
Így van, fogadd meg amit a többiek írtak.
Aztán huszonévesen majd te fogsz röhögni az agyhalott haverjaidon, akik már X-edik alkalommal jönnek ki a botoxból, elfordult tőlük a családjuk, züllöttek vagy simán betegek lettek az alkoholtól.
Sosem értettem ezt a nagy alkohol ellenességet. Néha egy-egy feles jót tesz a szervezetednek. Bebaszni sem káros, ha nem vagy mentálisan sérült, és nem válsz tőle agresszívvé -ez igen ritka egyébként -.
Viszont a korod az már tényleg aggasztó, 14 évesen még fejlődik a szervezeted, várj min 16., de a legjobb a 18. betöltött életkor lenne.
Ez után ihatsz, akár napi szinten is, ne is hallgass ezekre a vérfeministákra hajazó antialkoholistákra. Az ő elméjük nem képes felfogni, hogy attól, hogy részegen az apjuk az egész családot lekezelte, nem az alkohol a felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!