Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lenne esélyem egy cikkhez egy...

Lenne esélyem egy cikkhez egy újságban később?

Figyelt kérdés

Nemrég létrehoztam egy blogot, amire mindig írok majd, ha történik velem valami érdekes. Persze a történet egy kis része kitalált hogy izgalmas legyen. Nagyon szeretek írni, és a kérésem/kérdésem az lenne, hogy fejtsétek ki a véleményeteket a blogról és arról, hogy mennyi esélyem lenne később egy újságnál dolgozni, mint író?

www.breeblog.webnode.hu

2013. febr. 17. 19:36
 1/1 anonim válasza:
Még nem olvastam el az egészet de tetszik. Biztos végig fogom olvasni. ( Már csak azért is mert én is 14 vagyok :)) Hogy az újságnál lenne-e esélyed dolgozni az a véleményem hogy miért is ne ?! Elvégzed a sulit, ilyen téren tanulsz tovább, kitartó leszel és kapsz munkát az újságnál. teljesen reális.
2013. febr. 24. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!