Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csúsztatok már 'cső' csúszdán?...

Csúsztatok már 'cső' csúszdán? (strandon)

Figyelt kérdés

Ha igen,milyen a sötétben?Félelmetes?Látod a végét,és hogy hol a víz?Ilyenekre gondoltam:

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=dk_aBTDi2cY

Mikor voltunk mogyoródon nem mertem rajta lecsúszni:)Holnap megyünk fedett strandra,és ott csak ilyen csúszdák lesznek...Ki akarom próbálni,csak előtte minden tapasztalatot,véleményt begyűjtök(hogy hol melyik csúszdán csúsztál azt is oda lehet írni:P).Előre is nagyon köszönöm,óriási segítség lenne:D

13/L

2010. márc. 2. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

én az aquaworldben csúsztam a kamikáze nevű csúszdán

végig fékeztem, és így is tök gyorsan száguldottam (110 kg gyorsan megy lefele)

ha bírod az adrenalint akkor mehetsz

amúgy tök jó volt

vmi 35-el csapódtam a vízbe

2010. márc. 2. 17:33
 2/8 anonim válasza:
100%

de aranyos vagy :)

csússzál le nyugodtan, egyáltalán nem vészes :)

szerintem tetszeni fog!:D

2010. márc. 2. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
én hajduszoboszlón voltam a nyáron ilyenbe és először én is féltem de aztán kipróbáltam és nagyon nagy volt...de jó neked mész csúszdázni az olyan nyári hangulatot idéző:P:D
2010. márc. 2. 20:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor csúsztam, akkor biztos brutál fejeket vágtam, még szerencse, hogy nem látta senki :D:D

Miután leérkeztünk, akkor nagyon röhögtünk, de nem mentem vissza, mert csúszás közben paráztam :D Olyan tehetetlen voltam, viszont örülök, hogy kipróbáltam! Te se hagyd ki! És amennyire magamat ismerem, még fogok ilyenen csúszni :D

2010. márc. 2. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:D

Összeszedem magam és lecsúszok...Majd holnap megírom milyen volt:)

2010. márc. 2. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudom már késő! De muszáj leirnom! Amikor elöször voltam énis féltem. de mikor már az 5. et csúsztam háttalmentem, fejjel lefelé,vagy hason, és alig lehett onann elrángatni! nagyon jó! van amelyikben szól zene és pár helyen vannak kicsi csillagok és az add fényt! én láttam , hogy hol a vége , és hihetetlenül baromi jó!

a kamikázéra meg csak annyit , hogy énis lecsúsztam rajta és a száguldás tetszett de soha többet nem csúsztam le rajta mert a fürdőruha bugyi úgy bevágott , hogy 30percig nem birtam rendesen menni! XD

2010. márc. 4. 04:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi azért neked is:)

Végül is lecsúsztam,és baromi jó volt.Már a végén olyan erővel löktem magam,hogy jöttem vagy 30-alXD

2010. márc. 6. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
az utolsó vagyok! ennek örülök , hogy a végén tetszet! ^^
2010. márc. 26. 03:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!