Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Estetek / csúsztatok már el...

Estetek / csúsztatok már el nagy pocakkal? :S Lett valami komolyabb következménye?

Figyelt kérdés
Én 2 napja estem el a csúszós járdán,egy az egyben hasra.Próbáltam ösztönösen védeni a Babát, a tenyeremmel,és a térdeimmel valamelyest felfogtam az esést. Nincs görcs,nincs vérzés,csak azóta nem mozog annyit.Lehet csak az idő változást érzi Ő is,mert az én fejem is fáj 3 napja. Ti mit tapasztaltatok egy ilyen esés után??????
2010. dec. 16. 16:48
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Nem mentél orvoshoz? Vagy igen? volt UH?
2010. dec. 16. 16:51
 2/31 anonim ***** válasza:
De azért mozog ugye?Akkor nincs gond,esetleg menj el a dokidhoz egy uh.ra,vagy nst-re,hogy megnyugodj.Én is estem el bár én nem hasra,de nem lett semmi bajunk.Igaz az esés utáni héten megszültem,10nappal a kiirt dátum előtt de nem hiszem hogy ez attól lett volna.
2010. dec. 16. 16:51
 3/31 anonim ***** válasza:

Anno anyukám csúszott le lépcsőn a 9. hónapban. Eltört a keresztcsontja, de nem csináltak vele semmit.

Orvos látott?

2010. dec. 16. 16:52
 4/31 A kérdező kommentje:
1 héten 1x van rendelése...nem tudok elmenni hozzá. :S A védőnőmhöz elmentem viszont,azt mondta,ha mozog valamit akkor nincs baj.És Ő is azt hajtja,hogy még enyhe görcsöm sincs,ne féljek nincs baj.Gondoltam érdeklődöm,mással volt-e ilyen,és mit érzett,tapasztalt.
2010. dec. 16. 16:53
 5/31 anonim ***** válasza:

Ha határozottan érzed a mozgást, akkor semmi baj, ha csak úgy érzel valamit, akkor kérj egy szívhang ellenőrzést elvben a védőnő is tud.

Szerencsére eddig csak majdnem estem.

2010. dec. 16. 16:57
 6/31 A kérdező kommentje:
nah most kicsit csak be paráztam..asszem reggel felhívom én azt a dokit.Miért fizetem,ha nem azért,hogy értem/értünk legyen. Ugyanis erős rúgás nincs.Csak forgolódás...inkább.
2010. dec. 16. 17:08
 7/31 anonim ***** válasza:
Nem akarlak még jobban paráztatni, de a reggel nagyon messze van. Miért nem mész be az ügyeletre?
2010. dec. 16. 17:11
 8/31 anonim ***** válasza:

Az orvosom egy egy picit vesztett el, mert hitt az anyukának. Érezte a mozgást, de az már csak passzív mozgás volt. Hirtelen nem találták a rendelésen a szívhangot, és elengedte. Ezért kérdeztem keresett e a védőnő szívhangot, és mivel csak "forgásnak" érzed...

Kinyomja magát, a forgása határozott vagy csak úgy "mozog"?

Menj be az ügyeletre, sokkal jobb az ha hülyének néznek, mintha valami baj legyen.

Én azonnal verném a tamtamot, pedig nem nagyon vagyok félős.

2010. dec. 16. 17:20
 9/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is minél előbb menj el egy orvoshoz!Jobb félni,mint...
2010. dec. 16. 17:24
 10/31 A kérdező kommentje:
Ki is nyomja magát..és ha simizem akkor is ,,válaszol. Most egymagam vagyok itthon,de ha hazaér a férjem,akkor felhívom a dokit,és megkérdezem mi tévők legyünk. 50 km-re van a kórház.
2010. dec. 16. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!