Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Estetek / csúsztatok már el...

Estetek / csúsztatok már el nagy pocakkal? :S Lett valami komolyabb következménye?

Figyelt kérdés
Én 2 napja estem el a csúszós járdán,egy az egyben hasra.Próbáltam ösztönösen védeni a Babát, a tenyeremmel,és a térdeimmel valamelyest felfogtam az esést. Nincs görcs,nincs vérzés,csak azóta nem mozog annyit.Lehet csak az idő változást érzi Ő is,mert az én fejem is fáj 3 napja. Ti mit tapasztaltatok egy ilyen esés után??????
2010. dec. 16. 16:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
8%
Ha 100% lenne úgy éreznéd magyarázkodnod kell? Érdekes a lelkivilágod.
2010. dec. 16. 18:39
 22/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de tényleg baromi gonosz vagy...szerinted el akart esni? Bárki aki terhesen vagy sem, de elcsúszik az egy akaratlagos dolog? Most sétáltam egy órácskát a 12 hetes babámmal, kétszer billentem meg a jeges havon, pedig én kifejezetten ügyes vagyok, nem az a kétbalkezes.
2010. dec. 16. 19:08
 23/31 anonim ***** válasza:
81%

Kint jég van,én is félek nagyon,hogy elcsúszok,szerintem nincs ebben semmi.Nem értem mi a bánatnak kell bántani a másikat?Most alpári leszek én is,menj szólj a férjednek,hogy csináljon már meg úgy Istenesen,talán akkor nem leszel ennyire frusztrált!

Többiektől elnézést a kirohnásért!

Kérdező:szerintem nincs semmi baj,de hívd fel a doikid,nyugtasd meg magad,mert a stressz sem jó!

2010. dec. 16. 19:18
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Az első terhességemnél a bécsi term.tud. múzeum előtt akkorát estem mint a ház. Akkor 20 hetes voltam. Most a 36 héten mentem CTG-re és a kórház büféjében rámöntötték a forró teavizet és leforrázták a hasam...

Ez van.

2010. dec. 16. 19:33
 25/31 A kérdező kommentje:

19.33! Akkor rád is rád jár a rúd! :S Azért vigyázz magadra!

A kedveskedő hozzászólónak én nem írok már semmit...még ezen is nem idegelem magam,az amúgy is 140-es vérnyomásomnak nem kellene még jobban felmennie. :S

2010. dec. 16. 19:44
 26/31 A kérdező kommentje:
..nem érem el a dokit... :((( Most a kádban viszont hanyatt feküdtem,és a Lányom énekelt Neki,kaptunk vissza jelzést! :) Ez azért már meg nyugtatóbb.
2010. dec. 16. 19:49
 27/31 anonim ***** válasza:
Örülök:-)Hidd el nincs baj,ne stresszeld magad!18 hetesen még amúgy sem érezni mindig.Legalábbis én nem szoktam.
2010. dec. 16. 20:02
 28/31 anonim ***** válasza:
76%

XD...Istenesen csináltasd fel magad:D Inkább így kellett volna írni:D Estél volna te, te gonosz liba akkorát, hogy a lábad tört volna el:) Jól esik gonoszkodni:)

Nem lesz semmi baj, de menj be uh-ra légyszi!

2010. dec. 16. 20:09
 29/31 anonim ***** válasza:
29%
Tudod, hogy amikor másnak kívánsz rosszat az mindig visszaüt?Meg ne lepődj kis butus.
2010. dec. 16. 20:12
 30/31 anonim válasza:

Szia!

Nem akarlak idegesíteni,de az én dokim azt mondta,hogy ha elesnék,és látszólag nincs is semmi bajunk,és a baba is mozog akkor is menjek be a kórházba és nézessem meg a babát,mert ő nem is üti meg magát és nem lesz semmi baja,de az ütéstől leválhat a méhlepény.Vagy legalábbis egy darabja.És akkor már nem megfelelő az áramlás és az oxigén vagy tápanyag ellátottság nem lesz jó.Ez okoz a babánál gondot.

Írj mi történt.

Üdv:37 hetes km.

2010. dec. 16. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!