Estetek / csúsztatok már el nagy pocakkal? :S Lett valami komolyabb következménye?
Kint jég van,én is félek nagyon,hogy elcsúszok,szerintem nincs ebben semmi.Nem értem mi a bánatnak kell bántani a másikat?Most alpári leszek én is,menj szólj a férjednek,hogy csináljon már meg úgy Istenesen,talán akkor nem leszel ennyire frusztrált!
Többiektől elnézést a kirohnásért!
Kérdező:szerintem nincs semmi baj,de hívd fel a doikid,nyugtasd meg magad,mert a stressz sem jó!
Az első terhességemnél a bécsi term.tud. múzeum előtt akkorát estem mint a ház. Akkor 20 hetes voltam. Most a 36 héten mentem CTG-re és a kórház büféjében rámöntötték a forró teavizet és leforrázták a hasam...
Ez van.
19.33! Akkor rád is rád jár a rúd! :S Azért vigyázz magadra!
A kedveskedő hozzászólónak én nem írok már semmit...még ezen is nem idegelem magam,az amúgy is 140-es vérnyomásomnak nem kellene még jobban felmennie. :S
XD...Istenesen csináltasd fel magad:D Inkább így kellett volna írni:D Estél volna te, te gonosz liba akkorát, hogy a lábad tört volna el:) Jól esik gonoszkodni:)
Nem lesz semmi baj, de menj be uh-ra légyszi!
Szia!
Nem akarlak idegesíteni,de az én dokim azt mondta,hogy ha elesnék,és látszólag nincs is semmi bajunk,és a baba is mozog akkor is menjek be a kórházba és nézessem meg a babát,mert ő nem is üti meg magát és nem lesz semmi baja,de az ütéstől leválhat a méhlepény.Vagy legalábbis egy darabja.És akkor már nem megfelelő az áramlás és az oxigén vagy tápanyag ellátottság nem lesz jó.Ez okoz a babánál gondot.
Írj mi történt.
Üdv:37 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!