Egyetemisták, csúsztatok már valamennyit a suliban?
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 11:42
1/8 anonim válasza:
Összesen 1 évet, de fél évig passzívon voltam, tehát tárgyak miatt ténylegesen fél év volt.
2/8 anonim válasza:
orvosin egy évet egy szemét, kárörvendő, mocsok viszgáztató miatt biokémiából. elmondtam mind a 3 tételem, nem ötösre, de hármasra minimum. erre elkezdi, hogy akkor ő még egy teljes témakört kikérdezne. köpni nyelni nem tudtam, se átgondolni. ott kíntatott 40 percig. és látta, hogy utolsó vizsgám, mindenem megvan, látta, hogy soha még vizsgán előtte nem buktam meg. még meg is állt a toll a kezében az index fölött, rámnézett, mosolygott egyet és beírta hogy elégtelen.
az ok nélküli szemétkedést nagyon nem bírom. nekem ez 1 évembe került. de másokkal is ezt cisnálta az intézet.
egy dolog vígasztal. amennyit bagózik, úgyis a tüdőrák viszi el szépen lassan.
3/8 anonim válasza:
igen, a suli folyosóján egy banánhéjon csúsztam el..:))
komolyra fordítva: nem, még nem:D
4/8 anonim válasza:
Nem, szakkollégiumban lakok, szóval nem is igen engedhetném meg magamnak.
5/8 anonim válasza:
Ez amúgy tök egyetemfüggő, nekem BME-n egyáltalán nem volt gáz a fél év, még a több éves csúszás sem az, de BTK-n már sokkal kevesebben vannak a csúszók, így ott kevésbé elfogadott dolog ugyanazon a szakon hetedévesnek lenni.
6/8 anonim válasza:
Eddig nem volt baj, de a suliban nem nagyon van olyan, aki lediplomázott volna úgy, hogy ne csúszott volna meg legalább egy tantárgyból valamikor.
7/8 anonim válasza:
1 évet fogok, szerintem nem sok.
8/8 anonim válasza:
Én a BA-ban nem csúsztam, igyekeztem követni az időtervet, szerencsére mindent sikerült elvégeznem. MA-ban viszont lehet, hogy fogok, mert nagyon sok a nehezebb órám és még a nyelvvizsgára is kellene tanulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!