Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mondanátok légyszi vélemény...

Mondanátok légyszi vélemény erről a blogról?

Figyelt kérdés
rokisuli.webnode.hu
2015. máj. 30. 10:20
 1/2 anonim válasza:

Szia!

A design szerintem nem éppen a témába vágó. Lehet, hogy jobb ötlet lenne mondjuk egy rocky-s lányt betenni, vagy érmeket, esetleg egy tánciskolát. A színválasztás egész jó, bár a színek lehetnének egy picit élénkebbek.

A történet maga érdekelne, de eddig még nem kezdtél bele sajnos a leírásának. A bejegyzések általában egy mondatból állnak, ez nekem nem tetszett. Szerintem próbálj meg összeszedetten megírni legalább 5-6 összefüggő mondatot egy bejegyzésben. Például az első bejegyzésed szólhatna arról, hogy üdvözlöd az olvasókat az oldalon, nagyvonalakban miről fog szólni a történet (itt megemlítheted azt is, hogy a cselekmény és a szereplők csak a képzelet szüleményei), és hogy jelentkezni fogsz ezzel a bloggal blogversenyre. A második bejegyzéseddel pedig már meg is kezdődhetne a történet.

Egy jó tanács:

A 'roki-t' rocky-nak írják, mivel a hivatalos neve a táncnak az akrobatikus rock 'n roll (persze nem csak akrobatikus van, de az a leginkább elterjedt ága).

2015. máj. 31. 09:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi az építő kritikát :) A fontosab bejegyzések a Blog rovatban vannak, és tudom, hogy rocky-nak kell írni, csak így egyszerűbb, és nem tudom... úgy éreztem így szeretném írni :) És rettentően köszi a véleményt :) :) :) :) :)
2015. jún. 9. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!