Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Mit csináljak hogy ne unatkozzak?

Figyelt kérdés
13 éves csaj vagyok.. és gyakram egyedul vagyok.. mit tudok csinálni hogy ne unatkozzak? mivel foglaljam le magam? kérek néhány választ.. elore is koszonom mindenkinek..
2008. aug. 29. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Nézd a TV-t
2008. aug. 29. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Olvass. Remek kikapcsolódás, kultúrálódsz is közben. Rengeteg izgalmas könyv van.
2008. aug. 29. 20:59
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Ha van egy kis zenei hallásod, akkor vegyél vagy kérj a szülinapodra egy gitárt. Biztos van valaki a környezetedben, aki tud valamennyire játszani rajta, és meg tud neked tanítani pár akkordot. Kell jócskán gyakorolni, de ha belejössz, sok kellemes órát szerezhetsz magadnak és barátaidnak. :) Nekem ez bevált! :)
2008. aug. 29. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
97%
Egy háziállat esetleg akivel foglalkozni kell, olvass, rengeteg jó és hasznos könyv van. Menj sportolni vagy táncolni, sok barátot szerezhetsz és jóttesz, nem leszel egyedül, bulizz.
2008. aug. 29. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
internet...msn...tv...rádió...rengeteg mindent lehet csinálni...én örülök ha havonta egyszer otthon tudok lenni egyedül egy egész napot. (17 éves fiu vok)
2008. aug. 30. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Fejleszd az érdeklődésedet,legyél kiváncsi és nyitott a világ dolgaira!

Meglátod a sok csodálatos megismerés olyan élmény lesz,amitől biztos nem lesz időd unatkozni!

2008. aug. 31. 06:15
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen koszonom mindenkinek.. :) a tv nézést inkább kihagyom,rontja a szemet.. hehe.. kocce...
2008. aug. 31. 17:35
 8/10 anonim válasza:
37%

Nem, a tv nézés önmagában nem rontja a szemed. Amennyiben túlzásba viszed, az már inkább.

Most komolyan, neked tényleg másokat kell faggatnod arról, hogy 13 évesen mivel üsd el az időt?? :O

Nincsenek barátaid, nem érdeklődsz semmi iránt, nincs hobbid?

Azért ez szomorú, nem gondolod?

2008. szept. 3. 07:42
 9/10 A kérdező kommentje:
bocsánatot kérek... napkozben tudok mit csinálni.. de este nem..... sorry
2008. szept. 3. 19:15
 10/10 anonim válasza:

Igyál!!:D:DD

Na komolyra fordítva a szót.. Sminkeld magad,új hajakat próbálj ki otthon, új szerkókat állíts össze a ruhatáradból. fotózd magad.. Vagy csinálj természetképeket..

Rendezgesd/ dekoráld a szobád.

Tanulj vmi hangszeren játszani:D vagy járj egy futni..

de am este miért nem més ki a barátaiddal?

Mondjuk ilyen koromban még én sem jártam ki velük, mert más városban laktak, aztán este nem engedték őket hazaenni vonattal :/

2010. ápr. 24. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!