Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne unatkoz...

Mit csináljak, hogy ne unatkozzak, de hasznos is legyen?

Figyelt kérdés

Egyedül vagyok itthon szombatig, nem akarok unatkozni, velem van cicám, kutyám. Hasznos és nem unalmas dolgot akarok csinálni. Olvasni már elolvastam minden könyvet ami érdekelt. Filmek közül már láttam legalább 3szor mindet ami itthon van. Mit csináljak?

14/L

2011. jún. 22. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Barátaid nincsenek? Szervezz közös programokat. Séta egy parkban, kirándulás, múzeumlátogatás, stb.
2011. jún. 22. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
mivel vége van a sulinak azok, akikkel eddig jóban voltak mennek erre-arra családdal, a többiek meg picit messzebb vannak... úgyhogy egyelőre egyedül vagyok.
2011. jún. 22. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pont az ilyen alkalmakkor szoktam "lomtalanítani" a szobámban. Esetleg át is rendezni egy kicsit. (persze nem arrébb tologatni a bútorokat :D)

Átnézni a cuccokat, kidobni, ami nem kell, stb.

Hihetetlen dolgokra lehet találni. Mondjuk amit ezer éve kerestél, és végre megleled. V. amit nem is gondoltál volna, hogy még megvan...

Ha más ötleted nincs, szerintem ez elég hasznos. Pláne, hogy ezzel még egy aktuális takarítást is letudsz.

2011. jún. 22. 10:32
 4/4 A kérdező kommentje:
ballagás előtt amit tudtam átnéztem, kidobtam ezzel nagytakarítás volt a szobámba...:S úgyhogy ez is készen van...
2011. jún. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!