Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vajon lehetek sellő?

Vajon lehetek sellő?

Figyelt kérdés
Az egész olyan furi mindig amikor telihodl van meg a vízben vagyok. Pl: teliholdok összeesek és a vízben meg tök jól tudok úszni és naygon sokáig lent tudok maradni egy levegővétellel. Aztán meg egyszer a boltban megettem egy nyershalkonzervet csak mert éhes lettem. ÉS ne higgyétek azt hogy sok H2o-t nézek. Sőt egyátalán nem nézem!!!
2010. febr. 11. 19:55
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
100%
Hát, szerintem ez az egész sellős téma egy kicsit hülyeség... Nem azt mondom, hogy nem léteznek sellők, mert létezhetnek. De aki tanult fizikát meg mi a csodát az tudja hogy az emberek nem tudnak átváltozni "sellőkké."
2010. dec. 28. 19:13
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem nagyon, embernek születtél. Csak higyj benne, egy nap majd az lehetsz. A H2O nagyobbaknak való 12+.

A teliholdtól simán nem. De nézz utána van sok módszer. Főleg angolul.

2012. máj. 3. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!