Vajon lehetek sellő?
Figyelt kérdés
Az egész olyan furi mindig amikor telihodl van meg a vízben vagyok. Pl: teliholdok összeesek és a vízben meg tök jól tudok úszni és naygon sokáig lent tudok maradni egy levegővétellel. Aztán meg egyszer a boltban megettem egy nyershalkonzervet csak mert éhes lettem. ÉS ne higgyétek azt hogy sok H2o-t nézek. Sőt egyátalán nem nézem!!!2010. febr. 11. 19:55
11/32 A kérdező kommentje:
Jó de már többször is kipróbáltuk és nem fulladtam bele és komolyan mondom hogy nem szoktam nézni a H2o-t.. nem tudok se fagyaszteni se olvasztani se buborékokat csinálni xd wáwáwáwá vajon honnan tudom ha nem nézek?? xd
2010. febr. 11. 20:05
13/32 anonim válasza:
Szerintem sokkal inkább lehetsz cápa, vagy teknős.
14/32 A kérdező kommentje:
wáwáwáwá de okan avgytok ja ha lehet írjátok már oda hoyg mia nevtek mert nemtudom hogy ki mit küld:D köszi:D:D
2010. febr. 11. 20:07
15/32 anonim válasza:
Te sokkal inkább a helyesírás tündére vagy!
16/32 anonim válasza:
Pedig az egy nagyon jó sorozat!
Because I'm no ordinary girl, I'm from deep blue underworld....
Amúgy nem baj ha különc vagy, majd kinövöd! :)
17/32 A kérdező kommentje:
mi az hogy KINÖVÖM??? :O ez tudod mennyire komoly:O Igaz te nem tudod elképzelni hiszen te csak egy közönséges halandó vagy..
2010. febr. 12. 15:55
19/32 anonim válasza:
mitszívsz? énis kérek! de most frankón, én mindig is a jetii akartam lenni
20/32 A kérdező kommentje:
jólvan majd hozok neked egy kis sellőport xD az nagyon jó:D:D te is a kis delfinekkel fogsz ugrálni:D:D
2010. febr. 16. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!