Hogyan lehetek sellő?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 17:07
1/33 anonim válasza:
Sehogy, de ha mégis, szólj nekem is. :)
4/33 anonim válasza:
Erre tudtommal (még legalábbis) nincs lehetőség, bár a South Park egy részben mutatták, hogyan lehet valakiből delfin, telán működik selővel is ;)
6/33 anonim válasza:
Menj el tengeri boszihoz, az szokott csajszikat sellővé változtatni :D (ld. Kis hableány 2) :D
8/33 anonim válasza:
Szia!!
Én egy természet tanár vagyok, aki hisz mindenféle varázslatban. Mivel lány vagy (sőt biztosra veszem), akkor ezt abba kéne hagynod. Én szeretem ha gyerekek ilyen butaságokat kitalálnak, de ez már túlzás. Figyelj én nem akarlak bántani, mint a többiek, hanem HELYE ÚTRA TÉRÍTENI.
Kérlek ne higgy ebbe, mert sehogy sem lehetsz sellő és azok NEM IS LÉTEZNEK!!
Kérlek, kérlek halgass meg, vagy kérj testvéredtől (ha van és ha nagyobb, mert ha kisebb akkor az nem ért meg), tanácsot.
Tudod, hogy ezt miért mondom?? Azért mert nekem van egy 20 éves lányom aki kislányként hitt a sellőkbe és szerette őket, és mostanra szihológushoz kellett vinni.
Ezért arra kérlek, hogy szólj minden ismerősödnek, aki sellőzik és mond ezt meg neki!! :)
9/33 anonim válasza:
hány éves vagy? 5? Ha igen gratula hogy ilyen jól tudsz írni.
10/33 anonim válasza:
Nézzed a Jetix en vagy mint a H2O sellőmeséket. szerintem ott megtudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!