Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek sellő?

Hogyan lehetek sellő?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 17:07
1 2 3 4
 31/33 Adrienn12 válasza:
Őőő...a 25-ös válaszolónak:Ha tényleg sellő vagy akkor küldj képet nekem ugyanide ha komolyan gondolod hogy ezt elhiszik.nem sértegetni akarlak, csak egy picikét furi ez nekem..
2013. márc. 7. 20:06
 32/33 anonim válasza:
100%
hogyha még sellővé szeretnél válni én azt hallottam, hogy ha teliholdkor belemész pl: a Dunába, a Balatonba vagy valamilyen helyen a vízbe akkor átváltozol de az fontos, hogy ne otthon a kádba de ez nem biztos, hogy működni fog
2019. jan. 27. 15:56
 33/33 anonim válasza:
El kell szomorítanalak. Sellő nem lehetsz. Annak születni kell. Én ids nagyon szeretnék sellő lenni de sajnos nem lehetek. Hanem tudod mit? Írj egy történetet magadról amiben sellő leszel. Milyen az uszonyod? Milyen a hajad? Milyen erőd van? Hogy lettél sellő? Meglátod miközben írod sellő vagy :D
febr. 13. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!