Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek sellő?

Hogyan lehetek sellő?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 17:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%

Egy természetismeret tanár azért tudhatna helyesen írni

Te nem lehetsz sellő, de az utódaid még lehetnek. Csak menj feleségül egy halhoz.

2010. febr. 1. 20:33
 12/33 anonim ***** válasza:

Ne vegyétek már komolyan,csak vmi kérdést akart írni és ez jutott eszébe(gondolom én,mert ha ezt komolyan gondolta akkor ide már tényleg pszihológus kell.

[link]

Nézd meg a Léteznek e sellők? menüpontot!

Nagyon érdekes!

2010. ápr. 18. 13:43
 13/33 anonim ***** válasza:
ilyen .... kérdést csajé
2010. máj. 11. 14:30
 14/33 anonim válasza:
100%
Mindenki azzal jön hgy amerikában találtak egy ilyen....izét és mivel ez nem bizonyosult igazinak ezért az emberek többsége elkönyvelte magában hogy sellők nem is léteznek.de könyörgöm bizonyította máér vki hogy nincsenek sellők???Na ugye.És tudom , tudom hogy még azt sem bizonyították h vannak de azért gondoljunk már bele hogy azt a sok történetet vhonnan szedniük kellett az embereknek. Ugyhogy aki ezt a kérdést írta is megnyugodhat hiszen van rá mód csak még nem tudjuk hogyan. És ő legalább meg merte kérdezni mert volt vér a pucájában.
2010. jún. 24. 18:09
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha lennének is sellők, a kérdező akkor se lehetne az. Ez olyan, mintha azt kérdezné, hogyan lehet mondjuk zsiráf.
2010. jún. 24. 19:20
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy van vér a pucájában, hanem arról, hogy ezt a kérdést egy kislány írta ki aki látott egy mesét. Ne hitesd el vele mert komoly baj lehet belőle.
2010. aug. 10. 08:22
 17/33 anonim válasza:
85%
menj el a mékhó szigethez,és ha telihold van ugorj bele a jéghideg vízbe.. aztán már minden remekül fog menni :D
2010. aug. 13. 13:54
 18/33 anonim ***** válasza:

ez pusztán olyan ,mint a vámpirrá válás xD

ha megharap egy hal te sellővé fogsz változni és halkaját kell szivnod más éréből

2010. aug. 28. 15:49
 19/33 anonim ***** válasza:
78%
Én másfél évet éltem Horvátországban, mert Apám tengerbiológus volt. Rengeteget voltam vízbe, amikor csak tehettem, búvárkodtam. Egyszer olyan messzire mentünk el (Apámmal és palackkal) hogy láttunk egy murénát. Szigonypuskával megpróbáltam lelőni, de nem sikerült, hanem csak bedühödött, és megtámadott. Azóta s van egy seb a bal lábamon. Egyik reggel lementem egy homokos strandra, de még nem volt ott senki. A seb nagyon elkezdett fájni, és mikor beértem a vízbe, kinőtt az uszonyom. A nevemet azért nem írom ki, hogy ne ismerjenek föl.
2010. dec. 6. 14:29
 20/33 anonim válasza:
100%

Miért nem akarsz inkább tündér vagy vámpír lenni? Az viccesebb XD

Na, de most komolyra fordítva a szót, szerintem ne gondolkozz ezen, mert a végén még őrületbe kergetheted magad.

Nem azt mondom, hogy nincsenek sellők, mert lehetnek. De arra az esély zéró, hogy egy ember azzá váljon.

2010. dec. 28. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!