Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy lehetek jó ugróköteles?

Hogy lehetek jó ugróköteles?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne szuper de szeretnék jobb is lenni. Csak az alapot tudom. a páros lábbal és az egy lábast. Tudom sok gyakorlással jár de tudtok valami oldalt vagy tippet, hogy, hogy tanulhatnék többet?
2011. júl. 15. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden gyakorlás kérdése,egyébként csuklóból hajtsd a kötelet,és ne ugorj nagyokat)ne húzd fel nagyon a lábadat),mert akkor hamar kifáradsz.A kötél a méretednek megfelelő legyen,ha túl nagy,tekerj egy kicsit a csuklóidra,de azért ne szorosan!
2011. júl. 17. 17:24
 2/6 R0x0R ***** válasza:
Gyakorlás teszi az embert.
2011. júl. 17. 21:05
 3/6 R0x0R ***** válasza:
És a kirájt.
2011. júl. 17. 21:05
 4/6 anonim válasza:
100%

Szia! Én már 6 éve ugrókötelezem és fiú vagyok... nagyon büszke vagyok magamra hiszen én is nehezen kezdtem el. De kértem barátnőm segítségét és már ott tartunk, hogy nekem kell őt tanítgatni. Mondanám, hogy gyere el egy edzésünkre, de sajnos nem tudom, hogy hol laksz és hogy el tudnál-e jönni. A lényeg az, amit már írtak korábban, hogy nagyon sok gyakorlás kell hozzá. A másik legfontosabb az a türelem. Hidd el egyszer csak azon kapod magad, hogy húúha ez is megy és már az is megy...és talán egy tehetséges ugróköteles is lehetsz. Minket is hívnak nagyon sok helyre, ahol ilyent még ne is láttak. Öhm jelölj be facebookon és ott tudok neked mutatni videót ahol felléptünk. És ha van kedved én videókon keresztül esetleg megpróbálhatlak tanítani. :D

(ha segítettem, akkor légyszi jelöld be hasznosnak)

2011. júl. 18. 17:17
 5/6 A kérdező kommentje:
oké de nem toom h hogy hívnak.
2011. júl. 19. 09:47
 6/6 anonim válasza:
Küldtem egy e-mailt. Ha itt előbb néznéd meg! :D
2011. júl. 19. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!