Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mennyiért érdemes biliárd...

Mennyiért érdemes biliárd dákót venni?

Figyelt kérdés
A barátomnak lenne, és én kb 10ezer forintra gondoltam+tok (3-4ezer). Annyiért már kapni egy amatőrnek egy jobb fajta dákót?
2015. febr. 2. 12:10
 1/3 Wadmalac ***** válasza:

19 unciás ragasztott (nem csavaros) hegyűt vegyél. Kezdőnek kb. 7.000,- és 14.000,- között vannak nagyon jók, amelyek szinte csak kinézetre különböznek.

[link]

Szerintem a 6.500-as ártól felfelé bármelyik 2 részes, 13-as ragasztott bőrös pool dákó jó amatőr versenyzésre is.

Ne csak tokot vegyél, saját krétát, dákóbőr csiszolót is, mágneses, zsebre tűzhető krétatartó is praktikus.

Jó választással mindezt kihozod a tervezett 13 rugós keretből.

2015. febr. 5. 14:28
 2/3 A kérdező kommentje:
A dákó bőrt, hogy kell megcsiszolni? Vagy hogy kell vele bánni?
2015. febr. 8. 09:16
 3/3 Wadmalac ***** válasza:

[link]

[link]

Ezzel tudod megtartani a bőr gömbölyű formáját és érdesíteni, hogy jól fogja a krétát. Ha felfényesedik és lelapul, csúszni fog és pontatlan lesz.

Ha már felkeményedik a bőr, kifényesedik, meglapul, akkor rácsiszolsz.

Nem kell túlzásba vinni, mert akkor gyorsan fogy és ragaszthatsz újat.

2015. febr. 9. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!