Mennyiért érdemes venni szaxofont egy teljesen kezdőnek?
Szóval szeretnék szaxofont venni. Nem most azonnal, még gyűjtöm rá a pénzt, jelenleg 20 ezrem van rá félretéve. Tudom, hogy ez kevés, de kezdő lökésnek elég.
Szeretnék komolyan megtanulni szaxofonozni, és ha már így állok a dologgal, akkor természetesen nem a legolcsóbb és leghasználtabbat szeretném megvenni, de nem is akarok sokat költeni rá. Szóval nem szeretném, ha egy fújástól összeesne a hangszer, de nem kell gyémántberakásos, szerintem ez logikus.
Milyet érdemes vennem, és milyen árban vannak? Az sem baj, ha használt a hangszer, sőt, valószínű, hogy használtat fogok venni. Csak az a kérdés, hogy a használtan eladó hangszerek mennyire biztosak? Megpróbálkozhatok vele, vagy inkább újonnan vegyek?
Szaxofon vételről bármilyen tanácsot szívesen veszek.
Az is érdekelne, hogy milyen árban vannak tanárok, és mennyire könnyű tanárt találni?
Köszi.
(ja, amúgy régen zongoráztam, de nem sokáig, most meg gitározok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!