Zippo öngyújtókat mennyiért érdemes venni?
Figyelt kérdés
Mekkora a különbség a 10 ezres kategória, és a legolcsóbb 5 ezres kategória közt?2014. dec. 14. 22:39
1/3 anonim válasza:
Több fajta/féle van belőle, sokban nem különbözik a kettő, max annyi, hogy limitált kiadás-e vagy nem, mennyire csicsás, mintás-e vagy nem stb...
..használtat találsz a neten egy-két ezer forintért, pl hete vettem 2ezer ért, holnap veszek egyet 3ezerért...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Már csak annyi kérdésem volna, hogy az normális-e, hogy sokszori kinyitás után a belseje annyira kijön, hogy nem tudom lecsukni a tetejét mert beleér a kerékbe? Persze egy fél mozdulatba sem kerül, hogy visszanyomjam, de iszonyú zavaró... főleg hogy 6 ezer volt... Egyébként ezt leszámítva nincs hibája.
2014. dec. 23. 12:06
3/3 anonim válasza:
Minden zippo újonnan hajlamos kicsúszni a tokból mert még polír és zsír új. Csinálhatod azt amit én is hogy alul a filcet kivettem és kézzel, újjal és nem kalapáccsal kicsit szétfeszítettem a bélés alját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!