Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol, mennyiért, mikor érdemes...

Hol, mennyiért, mikor érdemes megvenni a Guild Wars 2-t?

Figyelt kérdés

Azt szeretném leginkább tudni, hogy van-e valami előnye-hátránya például a digitális vásárlásnak a DVD verzióval szemben. Az ilyen in-game ajándékok nem érdekelnek, inkább csak maga a játék.

Valamint hol érdemes megvásárolni? Hazai oldalról, vagy inkább az eredeti honlapról? Lehet-e számítani leárazásra a közeljövőben, vagy az ilyen játékok tartják az árukat?

Ami még ide tartozhat esetleg, hogy ha kiegészítő jön a játékhoz, azt mennyire kötelező megvásárolni, és mennyi időn belül lehet rá számítani?

Előre is köszi a válaszokat. :)

Ja, és már elhatároztam magam, szóval a GW2 unalmas, nem éri megvenni stb. válaszokat ha mellőzitek azt megköszönöm. Nem baj, ha érveltek ellene, de nemigen változtat a döntésemen. :D

2013. máj. 7. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

semmi elony/hatrany nincs, mind1 hogy honnan veszed, a digitalis vasarlas szerintem jobb, es elegge valoszinu hogy meg tartani fogja az arat

a kiegesszito meg messze van, nem kotelezo megvenni, csak akkor ha az uj tartalommal is akarsz jatszani

mellesleg sokkal olcsobban vehetsz hasznalt accountot, ha idovel megbannad a vasart legalabb nem buksz annyit

2013. máj. 7. 14:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Én megbántam hogy megvettem a GW2-őt. Sok jó ötlet van a játékban, de ezek mind nincsenek kihasználva. Hátha neked be fog jönni!
2013. máj. 7. 16:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ srácok or lányok :) Ritkán látni ilyen értelmes válaszokat errefelé :D
2013. máj. 8. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!