Úgy érzem, hülyét csináltam magamból. Szerintetek?
Regisztráltam egy népszerű esemény nyereményjátékára. Kívánságokat kellett megfogalmazni az eseménnyel kapcsolatban.Hirtelen fellelkesedésem miatt elküldtem az enyémet. Életem nagy álma a dolog, de világéletemben egy lúzer voltam és tuti, hogy bepánikolnék, ha sikerülne.
Másrésztegy naiv 18 éves lány vazgyok, azt se tudom hogy felvesznek-e egyetemre és én már
megterveztem a teljes jövő évemet. Optimizmusom miatt azt hiszem, talán úgyse nyerek, de mi van, ha igen? Ássam el magam vagy nyugodjak meg?
Nem mondom, hogy teljesen értem a kérdést, de miért csináltál volna hülyét magadból? Csak regisztráltál egy nyereményjátékra... A lottó ötösre is baromi kicsi az esély, mégis vannak akik megnyerik, ne legyél kishitű :)
Ha nyersz akkor örülhetsz, mázlid van, de akkor se szomorkodj ha nem. Felvesznek az egyetemre és csinálod amit elterveztél. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!