Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kirúgtak, azt mondtam, hogy...

Kirúgtak, azt mondtam, hogy nem akarom elvágni ezt a szálat. Hülyét csináltam magamból?

Figyelt kérdés

Kirúgtak próbaidő alatt. Semmi negativ, haraggal való elválás nem volt, csupán valamit nem csináltam meg 1000%-ra, és igy "nem éri meg nekik". Értek hozzá, de most ebbe az arculatba nem illek bele.

Utolsó szó jogán azt mondtam, hogy amennyiben úgy alakul a helyzet, nem akarom elvágni ezt a szálat, keressenek meg nyugodtam.

Ugye ezzel totál hülyét csináltam magamból, ugye? (arra persze nem számitok, hogy megkeresnek ebben az életben...)

2013. ápr. 16. 15:21
 1/4 anonim ***** válasza:

szard le, felejtsed el. az ember ezer hülyeséget mond, tesz élete során azért, hogy tanuljon belőle és ne kövesse el újra az életben. ennyi

haladj tovább!

2013. ápr. 16. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csináltál magadból hülyét, sőt. Inkább nagyvonalúan viselkedtél kicsinyes nyavalygás helyett.
2013. ápr. 16. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem csináltál hülyét magadból, de arra szerintem ne számíts hogy meg fognak keresni. Nem szokás. Aki egyszer el lett küldve, attól végleg elbúcsúznak.
2013. ápr. 16. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha hulyet is csinaltal magadbol, miert nem sz@rod le magasrol? Ugysem latod oket tobbet, akkor meg mind1.
2013. ápr. 16. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!