Hülyét csináltam magamból?
Van egy kedves ismerősöm, akivel, hát hogy is mondjam, kicsit bonyolult a kapcsolatunk. Annyi elég röviden, hogy munkakapcsolat van közöttünk elsősorban, de emellett még talán vonzalom is. Néha szoktunk hülyéskedni egymással, de csak inkább civódás ez, semmi komoly. A lényeg, hogy nagyon udvarias és előzékeny férfiról van szó.
Ma éppen mentem hazafelé a fiammal gyalog, amikor a kereszteződéshez érve ő is éppen odaért autóval, és megállt, hogy átengedjen bennünket és közben nagyon mosolygott. Egyébként is mindig kajánul vigyorog, ha összefutunk :-) Szóval ezek után én intettem és átmentünk előtte, ő pedig ment a dolgára. Én hirtelen ötlettől vezérelve írtam neki egy sms-t, hogy milyen kedves volt ez a gesztus a részéről, majd egy mosolygós arcot raktam a végére. Ő nem reagált rá azóta sem, bár egyébként sem vártam választ, csak most nem tudom mit gondoljak, talán ez túlzás volt? Félreérthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!