Rögtön elköltöznék,és az új városba(ami jó messze van)már mint gazdag emberként mennék.Igy a mostani környezetem nem irigykedne,kéregetne,zsarolna.
Sokat adakoznék.
Valamint imádkoznék Istenhez,hogy legyen annyi eszem hogy a pénz ne bolonditson meg.
2014. okt. 24. 23:59
2/4 anonim válasza:
nekem elég lenne egy autó is, egy Tesla Model S-nek örülnék így jelenleg. én is vennék egy közepes házat, valahol elszigeteltebb helyen, és kiépíteném az egészet önfenntartónak. meg egy jó részével utazgatnék, mivel most is aránylag sokat repülök...több pénzem lenne, könnyebb lenne :D
2014. okt. 26. 15:19
3/4 anonim válasza:
hát mivel szüleim épp válnak ezért anyának biztos vennék egy családi házat. Apának vennék egy kocsit ,mivel ami most van neki eléggé le van strapálva(és mivel tudom , hogy ugyan olyan kocsi kéne neki amilyen most van így könnyű a dolog is). Rokonoknak nem adnék (nem azért mert nem akarok ...). Anya anyukájának a házát felújíttatnám . Dolgoznék ugyanúgy tovább , ugyan ott laknék ahol most is. Nem is mondanám el senkinek , hogy ezaz mi nyertük meg , inkább időközönként tenném /Tvenném meg azokat a dolgokat amiket leírtam
2015. ápr. 11. 11:40
4/4 anonim válasza:
Eleinte kételkednék, aztán miután felfognám, hogy tényleg nyertem, kétségbe esnék, hogy hova tegyem a pénzt.
Ha mindez el lenne rendezve és nem kéne a pénzt féltenem, elsőnek nyilván kifizetném a rengeteg elmaradást és lecserélném az elromlott vagy elavult háztartási eszközöket, és vennék egy szupererős számítógépet.
A maradékot meg megtartanám, egy részét pedig félretenném hobbi dolgokra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!