Mit csinálnál ha nyernél egy Iphone-t?
Figyelt kérdés
Egy vita bontakozott ki a haverjaimmal, hogy mit tennének ebben az esetben. A többiek mind megtartanák, és örülnének neki, mint majom a farkának, én pedig megmondtam, hogy tuti, hogy azonnal eladnám. No ezért szabályosan kiröhögtek, hogy milyen hülye vagyok már, végre lehetne Iphone-om, stb.
Képtelenek felfogni, hogy ha nekem Iphone kéne, akkor vennék egyet. Ezen nem változtat az, hogy ingyen kapok egyet. Attól még ugyanúgy nincs szükségem rá, mint ahogy nincs szükségem semmilyen státuszszimbólumra.
Ti mit csinálnátok ebben az esetben?
2011. szept. 20. 22:21
2/13 anonim válasza:
Eladnám én is és vennék 1 Defy-t (az tökéletesen elég az igényeimnek) és még maradna kb 100 ezer Ft-om :D
3/13 anonim válasza:
Eladnám és motorkerékpárt vennék az árából. Igaz van itthon kettő, csütörtökön megyek megnézni a harmadikat, de öreg kétkerekűekből sosem elég. :D
4/13 anonim válasza:
Eladnám a pi-csába és vennék egy note-ot. Ha maradna belőle pénz, azt magamra költeném.
6/13 csapacsupa válasza:
Eladnám és 120 centis plazmatévét vennék belőle multimédiás box-szal. Nagyon király lenne. Bárcsak nyernék egy ájfónt bkker.
8/13 anonim válasza:
Akinek nem kell adja ide nekem en el fogadom
9/13 anonim válasza:
Eladnám, és vennék belőle valami mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!