Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tényleg szoktak sikítani egy...

Tényleg szoktak sikítani egy horrorfilmen a moziban?

Figyelt kérdés
Mert van néhány videó a neten, amin valami horrorfilm nézőit mutatják a moziban és sikítoznak össze-vissza. Magyarországon is szoktak az emberek? Én illetlenségnek találnám. (Még nem láttam horrorfilmet moziban.)
2010. jan. 18. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen szoktak, bár én is csak hallottam róla, hogy szoktak. Mint pl. én azt nem tudtam elképzelni, hogy a newmoonban a félmeztelenes jelenetnel, amerikan kivul van ország ahol sikítanak a tinik egy mozifilmnek, hat pedig de, magyaro. is ilyet. Nem láttam, de mondták, akik moziban nézték, ismerősök...
2010. jan. 18. 13:33
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, a new moon-ban ahol mi néztük ott is sikítoztak a félmesztelenes jelenetnél. és te voltál horrorfilmen ahol nem sikítottak, hogy csak hallásból tudod, hogy van, amelyiken sikítanak, vagy nem voltál még egyáltalán? (kicsit furán lett megfogalmazva remélem h érted..)
2010. jan. 18. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Úristen.

Tudtam, hogy hülyék a tinilányok, de hogy sikítoznak egy félmezteles jelenetnél. Mindjárt öngyilkos leszek.

2010. jan. 18. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolna még valaki valami konkréttal? Köszi.
2010. jan. 18. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
bnőmmel 3dben néztük a véres valentin, és ott bnőmmel együtt többen felvisítottak annál a csákányos résznél:D én meg ott remegtem a röhögéstől:D
2010. jan. 18. 19:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is láttam 3D-be a Véres Valentint, de én olyanokat hallottam h Fúúúúj, de csak az elején, amikor a csajszikának a fejébe vágják az ásót, utána sikítások voltak, a "megijesztős" jeleneteknél :D

De nem ordítozva sikítozós, csak olyan megijedős :D:D

OFF:

A New Moon-ba hol volt félelmetes jelenet?? xD mert én is láttam, de én nem találtam félelmetesnek csak <3 xD

2010. jan. 18. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah plusz tudnál linkelni olyan vidiket?? szívesen megnézném őket xD
2010. jan. 18. 19:39
 8/8 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=1eFrM50cmhw

http://www.youtube.com/watch?v=_LfV7SGA-2o

meg még csomó ilyen van fönt, írj be egy címet és azt h "reaction"...köszi az eddigi válaszokat :)

2010. jan. 18. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!