2,5 évesed szokott sikítani torkaszakadtából a boltban?
Figyelt kérdés
Az enyém (lány) sokszor csinálja, és nem értem, miért... Futkos, megáll, majd sikít egy akkorát, hogy mindenki minket néz... aztán még egyet, meg még egyet.. Elég durván rá kell szólnom, hogy hagyja abba.
Mindemellett nem hisztis gyerek, jól kezelhető, persze van is e téren szigorúság és következetesség. Imádjuk a kis husit, de ez a sikítás... ááááá!!! Normális ez? :(
2011. júl. 12. 23:59
1/6 A kérdező kommentje:
Szóval nem valamiért sikít, nem csokiért pld... hanem csak úgy... mert az milyen jó hecc..
2011. júl. 13. 00:04
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj, teljesen természetes. Így hívja fel magára a figyelmet. Ezzel sokmindent nem tudsz csinálni, esetleg olyankor tereld el a figyelmét valamivel.
3/6 anonim válasza:
Húúúhh. Szokott hát. Meg az utcán is, meg a BKV járatain is. Néha befogom a száját kínomban (játékosan), de olyan mint a Linda a sorozatból!! :D
4/6 anonim válasza:
Az enyém is szokott. Tetszik neki a saját hangja :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj, köszi!!! Akkor mégse "abnormális" az én gyerekem :)) Köszi a válaszokat, és jóéjt!
2011. júl. 13. 00:40
6/6 anonim válasza:
az enyém is csinálta már a dm-ben. szerencsére voltam annyira erős, hogy azonnal eldöntöttem, nem foglalkozom vele, mit gondolnak az emberek. abbahagyta az üvöltést, föl se néztem a többi vásárlóra, mentünk tovább, mintha mi sem történt volna. ezen amúgy csak az csodálkozik, akinek nincs gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!