Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Oktató nélkül hogy tanulhatnék...

Oktató nélkül hogy tanulhatnék meg metál stílusban énekelni (avagy sikítani, hörögni)?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, lány. Nem akarok fellépni vagy bandába kerülni, csak szeretek énekelni és egy ideje metált hallgatok.
2008. aug. 4. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyakorold otthon.
2008. aug. 4. 16:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, sőt próbát is megért, de valamit rosszul csinálok mert berekedtem tőle. Nem vagyok szoprán, nem a hangfekvésem a baj. És ugyan nem akarok fellépegetni, de a hangszálaimat tönkretenni sem.
2008. aug. 5. 02:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Azért írta, hogy gyakorold:D Nem kell elsőre fejest ugrani:) Szépen lassan mindig 1-1 keveset.
2008. aug. 6. 21:06
 4/6 anonim válasza:
15%
nézd....ha nem akarod tönkre tenni a hangszálaidat akkor maradj a britneynél....bpozitiv...ehhh....hagy meg ezt a mardukbácsinak légyszi.
2008. okt. 25. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
nem kell hozzá tehetség,csak állatnak kell lenni...
2009. jan. 25. 21:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha magától nem jön ki belőled, ne kísérletezz vele. Ezt nem lehet tanulni.
2010. dec. 26. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!