Egy szivardoboz gitárt mennyire nehéz megétíteni?
Én ehhez a kérdéshez úgy állok, hogy mivel magamnak készül, tökmindegy, hogy mennyi idő alatt lesz kész, Nem sietek vele sehova. Ha 3hétig próbálgatom a nyerget meg a húrlábat, akkor 3 hétig.
De legalább minden apró hibáját megtalálom és javitom.
Nyakpálca.
Hm, mivel 13plusz éve fel van húrozva és egy mm-t nem moccant a nyak, teljesen felesleges bele. Egy gitáromban van csak nyak pálca, mivel az sem retek ócsk olcsó gitár, azon se kellett még álltani.
off:
one more string. kisértetiesen hasonlitasz egy másik felhasználóra a stilusoddal, aki amúgy egy retardált...
Ilyen kerdést még nem írtam ki. Nem vagyok retardált se.
Köszönöm válaszaitokat.
Ja ne nekem írtad XD
Akkor az a másik retardált akire gondolsz az tudom ki.
"Hm, mivel 13plusz éve fel van húrozva és egy mm-t nem moccant a nyak, teljesen felesleges bele. Egy gitáromban van csak nyak pálca, mivel az sem retek ócsk olcsó gitár, azon se kellett még álltani."
Ó még szerencse, hogy minden egyes alkalommal bebizonyítod, hogy milyen mocskosul értesz hozzá...
Nyilván azért van milliós ESP, Mayones, Caparison, Ovation, meg mindenféle gitárokban nyakpálca, mert "retek ócsk olcsó" gitárok...
De a te gitárod az igen, azt még hangolni sem kell, ugye?
Istenem ekkora istenbarmát...
"one more string. kisértetiesen hasonlitasz egy másik felhasználóra a stilusoddal, aki amúgy egy retardált..."
Te meg sajnos apádra hasonlítasz, csak anyád akkor még nem sejtette, hogy le kellett volna inkább nyelnie...
Az, hogy téged nem érdekel, nem jelenti azt, hogy mást sem.
600 néven irogatsz ide is. Vérbeli sunyi mocsok lehetsz.
Elsőre nekifutásra lehet hogy célszerűbb lenne a legegyszerűbbet megépíteni a lehető legkisebb befektetéssel. Aztán lehet módosítani meg komolyabbat csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!