Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy szivardoboz gitárt mennyir...

Egy szivardoboz gitárt mennyire nehéz megétíteni?

Figyelt kérdés

2014. júl. 14. 22:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én ehhez a kérdéshez úgy állok, hogy mivel magamnak készül, tökmindegy, hogy mennyi idő alatt lesz kész, Nem sietek vele sehova. Ha 3hétig próbálgatom a nyerget meg a húrlábat, akkor 3 hétig.

De legalább minden apró hibáját megtalálom és javitom.

Nyakpálca.

Hm, mivel 13plusz éve fel van húrozva és egy mm-t nem moccant a nyak, teljesen felesleges bele. Egy gitáromban van csak nyak pálca, mivel az sem retek ócsk olcsó gitár, azon se kellett még álltani.

off:

one more string. kisértetiesen hasonlitasz egy másik felhasználóra a stilusoddal, aki amúgy egy retardált...

2014. júl. 16. 08:39
 22/32 A kérdező kommentje:

Ilyen kerdést még nem írtam ki. Nem vagyok retardált se.

Köszönöm válaszaitokat.

2014. júl. 16. 09:08
 23/32 A kérdező kommentje:

Ja ne nekem írtad XD

Akkor az a másik retardált akire gondolsz az tudom ki.

2014. júl. 16. 09:11
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

"Hm, mivel 13plusz éve fel van húrozva és egy mm-t nem moccant a nyak, teljesen felesleges bele. Egy gitáromban van csak nyak pálca, mivel az sem retek ócsk olcsó gitár, azon se kellett még álltani."

Ó még szerencse, hogy minden egyes alkalommal bebizonyítod, hogy milyen mocskosul értesz hozzá...

Nyilván azért van milliós ESP, Mayones, Caparison, Ovation, meg mindenféle gitárokban nyakpálca, mert "retek ócsk olcsó" gitárok...

De a te gitárod az igen, azt még hangolni sem kell, ugye?

Istenem ekkora istenbarmát...

"one more string. kisértetiesen hasonlitasz egy másik felhasználóra a stilusoddal, aki amúgy egy retardált..."

Te meg sajnos apádra hasonlítasz, csak anyád akkor még nem sejtette, hogy le kellett volna inkább nyelnie...

2014. júl. 16. 09:19
 25/32 anonim ***** válasza:
a stilus maga az ember... még egy akkora alpári mocskot mint te, ritkán látni az interneten is, meg a barna övezetekben is. Ezt ne dicséretnek vedd, elég undoritó alak lehetsz a valóságban is.
2014. júl. 16. 10:26
 26/32 anonim ***** válasza:
Szerencse, hogy ilyen begyöpösödött vén f#szok véleménye senkit sem érdekel. :)
2014. júl. 16. 10:34
 27/32 anonim ***** válasza:

Az, hogy téged nem érdekel, nem jelenti azt, hogy mást sem.

600 néven irogatsz ide is. Vérbeli sunyi mocsok lehetsz.

2014. júl. 16. 10:39
 28/32 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne itt szidjátok egymást (privátban vagy nem tudom hol. De ne itt legyszi) köszönöm
2014. júl. 16. 10:41
 29/32 anonim ***** válasza:
Hmm, látom forr a véred, tetszik, tetszik. :)
2014. júl. 16. 10:42
 30/32 anonim válasza:

Elsőre nekifutásra lehet hogy célszerűbb lenne a legegyszerűbbet megépíteni a lehető legkisebb befektetéssel. Aztán lehet módosítani meg komolyabbat csinálni.

2014. júl. 16. 12:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!