Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Aki ma a 35 fokban nem a...

Aki ma a 35 fokban nem a rokonokkal, haverokkal volt Balatonon, az mit tudott csinálni ilyen időben?

Figyelt kérdés
Persze aki nem dolgozott ma!
2014. júl. 7. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
58%

Reggel hatkor kipattant a szemem, s lementem a Balaton-parta sétálni egy jó nagyot. Nem volt kint szinte senki, csönd volt, nyugalom, s ragyogott a víz. :-)

Aztán 8 h-tól takarítás 10 h-ig, amikor már kezdődött a nagy meleg.

Jött az uzsonna: friss gyümölcsből préselt vegyes gyümölcslé. Olvasás, egy pohár pezsgő.

Szieszta 15 h-ig.

Utána egy jó, kiadós úszás.

Találkozó a barátokkal. Most éppen flekken-sütésen vagyunk túl, vörösboros baráti csevegés.

Megyek vissza, viszem a pezsgőt a jégkockába zárt meggyszemekkel.

:-)

Jó éjt! :)

2014. júl. 7. 23:08
 12/22 anonim ***** válasza:
67%
A Balatontól messze lakunk, de egy aprócska tó azért szerencsére van a város mellett. Oda mentünk ki úszni.
2014. júl. 7. 23:11
 13/22 anonim válasza:
Bokasérülésem miatt, a lakásban pihengettem. Lehúzott redőnyök, ventillátor. Dél körül hűvös vizben megfürödtem. Hidegen ettem a lecsót rizzsel. Megnéztem Stephen King Sorvadj el c. filmjét, jeges teát, és sört ittam. Este hazajött a munkából a fiam, vele beszélgettem. Aztán kinyitottunk minden ablakot, és szellőztetjük a lakást.
2014. júl. 7. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:
Amikor a legmelegebb volt (fél 2 felé), elvittem szegény kutyát pancsolni a Dunához, aztán a kertben felállított medencében lubickoltam, majd megint hűvös szoba :)
2014. júl. 7. 23:20
 15/22 anonim válasza:
légkondis lakásban sütöttem, főztem közben borozgattam :) reggel pedig voltam úszni, szaunázni :)
2014. júl. 7. 23:21
 16/22 anonim válasza:
35%
Dolgozott kis drága , tudod...
2014. júl. 7. 23:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Erős torokgyulladással (vagy hasonlóval) küszködök napok óta, a hajnali lázrohamom a szívemet is megviselte, most este pedig ömlött az orrom vére, alig akart elállni a majdnem 35 fokos szobámban... elvoltam.
2014. júl. 7. 23:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát dolgoztam, utána jam-at főztem, most meg remélem szexelek egy jót a férjemmel :)

Off: meglett a kutyus???? :(

2014. júl. 7. 23:47
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Reggel 5.30-kor ébredtem az ébresztőm hangjára. Elláttam itthon az állatokat, aztán a 6.45-ös volán busszal elmentem a szomszéd településre ahol dolgozom. Ott dolgoztam 16.00-ig. Sajnos nyáron vacak mert kinti meló, tűző napon is csinálni kell. Hazajöttem, ettem, ránéztem a jószágra, pihentem kicsit majd este 20.00 körül befogtam aztán a két lóerős kocsimmal elmentem kicsit ganét hordani. Igazából dolgoztam is, meg nem is, ma lazább napom volt, holnap már nehezebb lesz, reggeltől estig melóban leszek.
2014. júl. 7. 23:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Többnyire szenvedtem ma az unalomtól, meg a melegtől.

Mondjuk azért délelőtt kipakoltam a szekrényem, kiválogattam, ami nem kell, és rendet tettem ott. Majd kiporszívóztam a lakást és néztem pár Szulejmán részt. Néha kutyát sétáltattam, meg a gyakorin válaszolgattam.

2014. júl. 7. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!