Aki ma a 35 fokban nem a rokonokkal, haverokkal volt Balatonon, az mit tudott csinálni ilyen időben?
Nekem ellopták a kutyámat, úgyhogy azon voltam, hogy visszaszerezzem, aztán állásinterjú, vissza kellett mennem kontrollba az orvoshoz.
Én is lennék a Balatonon ... :(
Délelőtt kitakarítottam a törpenyulaimnál, ami nagyjából 2-3 órát igénybe vett, mert ha a slaggal többnyire nem az alomtálcát zuhanyoztam, hanem magamat..
Aztán délután lementem a városba rohangálni egy emberke után.
Nagyjából ennyi. Szóval meleg ide vagy oda, mindent tudsz csinálni, csak max több szenvedéssel.
Kinyaltam a lakást - leszámítva az ablakokat, mert holnaptól úgyis jönnek a záporok -, kimostam, főztem egy nagy adag tökfőzeléket, sütöttem mellé virslit, a nap többi részét meg a teljesen leeresztett redőnyök védelmében és egy ventillátor társaságában töltöttem, közben netezgettem, tévét néztem és játszottam a cicával, mikor hajlandó volt megmozdulni :D
24L
Légkondicionált szobában gépezni, egy jó hideg italt kortyolgatva. :)
De ha pl fogyózol és elszánt vagy akkor kimész futni, a fogyás garantált ,)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!