Gáz, hogy a szüleimnek kellett hazavinnie?
Figyelt kérdés
Adott egy szitu, mégpedig egy házibuli a haverokkal. Természetesen volt pia is, ebből jöttek a bajok. Nem vagyok az a típus,tudom hol a határ, de most másképp volt. 3-4 whiskeykóla, pálinka után filmszakadás, egy két jelenet van meg ahogy ülök a szobában a vödör felett, tele a vödör és lerendeztem a ruhámat. A házigazda hívta a szüleimet, ők hazavittek. Otthon már sok dolog megvan, de csak a reggeltől tiszta a történet. Igazából nem szidtak le, csak mondták, hogy ezt nem kéne többet. Igazából még mindig nem hiszem el, hogy megtörtént. Annyira nem vall rám, inni sem szoktam és nem is vagyok nagy bulis. Annyira szarul érzem magam..... Ciki a dolog, vagyis ami történt? Volt mással is hasonló? :/2014. jún. 23. 23:26
1/4 anonim válasza:
Mondható cikinek, de túl lehet élni. Legalább megismertél egy határt, később mindig eszedbe fog majd jutni, hogy felesleges annyit inni, hogy jól érezd magad.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! 17/F
2014. jún. 23. 23:31
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek előfordul egyszer-kétszer-többször fiatalabb korában, mikor ismerkedik az alkohollal.
4/4 anonim válasza:
Hát kicsit gáz, de ha haverokkal voltál, néha felhozzák majd, röhögtök egyet és ennyi. Nem olyan nagy ügy.
Inkább ősök oldaláról gáz, de mivel lazán vették, nincs gond, megesik. Srácoknál még könnyebben is veszik, ha lány lennél, már lehet kaptál volna a fejedre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!