Mit mondjak a szüleimnek ha elakarok menni bulizni? (Lejjebb)
Figyelt kérdés
Január 3.-án töltöm a 16-ot. Sajnos a szüleim nem engednek el abba a városba ahol kollégista vagyok, pedig megbízható barátokkal és biztonságos környezetben lennék. A jegyeim 4-es körül forognak, tehát tanulni is rendszeresen szoktam. De viszont nem engednek el. Még most szeretném kiélni magamat nem akkor, amikor még dolgoznom kell és már felnőtt leszek. Sajnos apa nem foglalkozik velem, szinte amit mondok neki mindennek az ellentétjét teszi. Anya pedig soha nem élte ki magát, apa a legelső barátja akit 18 évesen szerezett, szóval azt sem tudom neki mondani, hogy gondoljon abba bele, hogy milyen volt amikor ő fiatal volt. Sajnos ilyen. És szomorú vagyok hogy a barátaim olyan jót elbuliznak engem pedig nem engednek. Kérlek segítsetek. Fogjam meg magam és menjek el? Vagy mit csináljak?2011. dec. 16. 18:36
1/3 anonim válasza:
Nem értelek. Én sem jártam soha bulizni és nem érzem úgy, hogy nem éltem ki magam. Annyi más hasznos dolog van, amivel jobban jársz. A bulizással különben is csak a pénzt pazarlod meg a szüleid idegeskedését éred el. Ha ők nem engednek, hát ne menj, amúgy is ők keresik azt a pénzt, amit ott feleslegesen elköltenél.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi,d e hétvégenként szoktam dolgozni. És nem felesleges. Ha nekem ez tetszik akkor ez tetszik. Mindenki más milyen.
2011. dec. 16. 18:55
3/3 zsu0619 válasza:
16 évesen szerintem nem jó dolog szórakozóhelyre menni.Én 23 vagyok, kb 18 évesen kezdtem bulizni, és abszolút nem vagyok rosszul szocializálódva. 16 évesen egy kisebb házibuli, pubba beülés az normális, de egy egész éjszakás buliba én sem engednélek el. Ne akarj felnőni olyan hamar, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!